Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem osztozni akar rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem osztozni akar rajtam más férfiakkal, ez normális?

Figyelt kérdés

Fiatal házasok vagyunk, én 25 éves, a férjem 27. már az esküvő előtt is viszsa vissza térő téma volt, hogy próbáljuk ki mással is, legyen egy beszálló, vagy akár párcserés szex stb. Én mindig hárítottam ezt, néha viccből mondtam hogy "édesem majd akkor térjünk vissza erre ha már elvettél". Szóval most hogy fél éve már házasok vagyunk ő komolyan vette és újra felhozta a témát.

Az alapja ennek az, hogy nekem alig van orgazmusom szex közben, csak akkor ha rásegítek, vagy ha ő kézzel, szájjal csinálja, normál szex alatt ritkán jutok a csúcsra. Egyszer véletlenül elkotyogtam hogy ez ő előtte nem így volt. Tudja magáról hogy az intim mérete nem túl férfias és ebből fakadóan van egy kisebbségi komplexusa is. (11cm).

Felhozta a témát, hogy keressek magamnak egy szeretőt, akit én választhatok ki, lehet bárki, bármilyen mérettel, csak szeretné ha ott lehetne, vagy legalább örökítsem meg számára az együttléteket.

Őszintén elgondolkoztam rajta, hogy bele kellene menni, mert sosem lesz ilyen lehetőségem később. 1 év múlva már szeretnénk belevágni a gyerek projektbe.

jan. 28. 15:24
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%

Mire a kérdés végére értél, teljsen más lett a mondandód és a hozzáállásod az elejéhez képest.

Egy rövidebben megfogalmazott kérdés mindig hihetőbb. Legközelebb jobban ügyelj erre!

jan. 28. 15:58
 12/36 anonim ***** válasza:
28%

Valahogy nekem sem kerek a sztori.Egy fiatal házas,valószínűleg szerelmes 25 éves nő miért akarna másik pasit?Vagy ha nem szerelmes, akkor miért ment hozzá?

Ha esetleg tényleg valós a sztori,én szívesen beszállok,van tapasztalatom ilyesmiben.🙂

jan. 28. 16:19
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
Nem érzed, hogy mennyire gáz vagy? :D És nem a kérdés miatt, hanem mert ilyenek dolgokra vered :D
jan. 28. 16:20
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
12 Érdekből lehet a pöcse kicsi de a tárcája nagy
jan. 28. 16:37
 15/36 anonim ***** válasza:
56%
Ez kamu kérdés
jan. 28. 17:47
 16/36 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ezt a "közösségi ember" rendszert aki kitalálta, az nagyon gáz "valaki" lehet. A zember nem olyan, mint egy közösségi autó-, -kerékpármegosztó.
jan. 28. 18:29
 17/36 anonim ***** válasza:
NEM!
jan. 28. 18:45
 18/36 anonim ***** válasza:
16%
Én jó keményen megraklak a férjed előtt,ha akarod..
jan. 28. 18:46
 19/36 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem volt elég a mérete, miért jöttél vele össze?!? Nem értem, nem jön ki a matek. A kapcsolat egyik alappillére a szex.
jan. 28. 22:42
 20/36 anonim ***** válasza:
38%
Ordas nagy kamu
jan. 29. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!