Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem osztozni akar rajtam más férfiakkal, ez normális?
Fiatal házasok vagyunk, én 25 éves, a férjem 27. már az esküvő előtt is viszsa vissza térő téma volt, hogy próbáljuk ki mással is, legyen egy beszálló, vagy akár párcserés szex stb. Én mindig hárítottam ezt, néha viccből mondtam hogy "édesem majd akkor térjünk vissza erre ha már elvettél". Szóval most hogy fél éve már házasok vagyunk ő komolyan vette és újra felhozta a témát.
Az alapja ennek az, hogy nekem alig van orgazmusom szex közben, csak akkor ha rásegítek, vagy ha ő kézzel, szájjal csinálja, normál szex alatt ritkán jutok a csúcsra. Egyszer véletlenül elkotyogtam hogy ez ő előtte nem így volt. Tudja magáról hogy az intim mérete nem túl férfias és ebből fakadóan van egy kisebbségi komplexusa is. (11cm).
Felhozta a témát, hogy keressek magamnak egy szeretőt, akit én választhatok ki, lehet bárki, bármilyen mérettel, csak szeretné ha ott lehetne, vagy legalább örökítsem meg számára az együttléteket.
Őszintén elgondolkoztam rajta, hogy bele kellene menni, mert sosem lesz ilyen lehetőségem később. 1 év múlva már szeretnénk belevágni a gyerek projektbe.
#18 Téged azért pontoztunk le, mert te egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy a szexnek lelki oldala is van. Innentől kezdve megragadtál egy primitív, állati szinten...
#21 Az előzőt még kiegészíteném azzal, hogy a szexualitásba beletartozik az is, ha csak megfogom a kezedet, és azt mondom "szeretlek". Míg mondjuk azoknál a kapcsolatoknál, ahol a szex csak egy élvezetforrás, egy cél, nem a szeretet kifejezésének egy eszköze, ahol a nő már nem is egy személy, hanem egy tároló, ahova a férdi leadja a napi adagot, a kapcsolat szexuális alapja teljesen romokban hever. Sajnos ezzel nagyon sok ember nincs tisztában, és pont ezért megy tönkre annyi kapcsolat manapság, mert rögtön a kapcsolat elején lefeküdnek a párok, amikor ez még inkább árt, mint használ.
#25 Nem talált :D
28 éves, 185 cm magas férfi vagyok, és ahhoz képest, hogy nincs eszem az élethez, boldogan élek feleségemmel és fiammal. Mondd csak, te a világi örömök hajszolásában megtaláltad valaha is a boldogságot?
Világ életemben kiálltam az elveim mellett, azért is tartok ott, ahol.
De mégha nem is férfi lennék, nem értem, hogy mit akarsz elérni a személyeskedéssel. Ha úgy gondolod, nincs igazam, írd le az érveidet. Vagy azért személyeskedsz, mert te is érzed, hogy nincs igazad?
Annyira látszik, hogy egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy mi az ami értékes egy emberben. "150 cm magas törpe kis pöcsű gyíkarc" "egy idomtalan testű béna nő" - Mégha kicsi is lenne a nemiszervem, ez semmit nem mondana el arról, hogy mennyire értékes az életem. Nem a szexpartnerek száma az ami meghatározza az ember értékét. Több lehetőségem is lett volna arra, hogy lefeküdjek másokkal, de sosem éltem ezekkel a lehetőségekkel. Nem azért mert gyáva vagyok, hanem mert tartom magam ahhoz, amit helyesnek hiszek. Mert nekem a szex nem csak egy élvezetforrás, nem egy cél, hanem egy eszköz a kapcsolat megerősítésére. És ezért én csak azzal a nővel akartam lefeküdni, akivel le akarom élni az életemet. Lehet hogy emiatt egy kis senkinek gondolsz engem, de én büszke vagyok arra, hogy csak egy nővel voltam egész életemben, hogy a feleségemmel vártunk a házasságig, és hogy együtt bénáztunk a nászéjszakán. Mert a hangsúly nem a tudáson, tapasztalaton volt, hanem a szereteten. Sokszor mondták már nekem, hogy majd biztos később fogom megcsalni a feleségemet, mert most nem éltem ki magam, de nem ez a helyzet, mert bennem egyáltalán nincs meg a vágy, hogy a feleségemen kívül mással szexeljek. Mert a szex számomra nem csak egy élvezetforrás, hanem egy mód arra, hogy a szeretetemet közvetíthessem a feleségem számára. Az értéke egy teljesen másik dimenzióban van, bár ezt addig nem értheted meg, amíg nem tudsz egy nőre érző személyként nézni. Amíg nem tudod feláldozni a saját önzőségeidet, hogy másokat boldoggá tegyél. Ha ezt nem érted, addig megragadtál egy gyerek szintjén. Mert ezt jelenti a felnőtté válás, hogy megérted, hogy nem te vagy a fontos.
#25 #29 #30
Azalapján hogy 4 perc különbséggel írtátok, meg a fogalmazásból teljesen látszik, hogy ugyanaz az ember vagytok... Ez már szánalmas, hogy amikor képtelen vagy észérveket mondani, próbálsz egyedül a többség erejével hatni. Ha már ennyire nincs önbecsülésed, legalább ne játszd meg magad. De egyébként ha még többen is lennétek, és teljesen lepontoztok, a személyeskedéssel, észérv nélkül sosem tudnátok meggyőzni, hogy igazatok van, pláne hogy mellettem itt egy boldog élet, szorongások nélkül, ami valjuk be, nem túl gyakori manapság. Szóval ha jót akarsz magadbak végiggondolod, hogy mit írtam, ha pedig meg akarsz ragadni a végtelen ürességben, akkor legalább ne erőltesd ezt másokra...
#31 Jól van, akkor majd leszek én a szánalmas, ha ennyire akarod :D
Az élet majd úgy is bizonyítja, hogy kinek van igaza, és szerencsére az én önbecsülésemnek nincs szüksége arra, hogy te igazat adj nekem.
Bár én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy vajon miért törölték a kommentedet (korábbi #25), ha olyan fantasztikusan sikerült helyre raknod benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!