Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők fiatal férfiakkal szexelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők fiatal férfiakkal szexelése, párkapcsolata miért normális, de férfiak fiatal nők iránti érdeklődése eleve beteges?

Figyelt kérdés

júl. 23. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem unod még?
júl. 23. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány 30+ nőt ismersz, akik 18+, vagy alatta korú gimnazista/éppen felnőtt fiúkat hülyítenek?
júl. 23. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Én speciel rengeteget, a volt barátnőm is, 30 éves volt és egy 17 éves fenegyerekkel dugatta magát.
júl. 23. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

3#

Na jól van ám

Hol voltak ezek a 30 éves nők,mikor én voltam 17 éves? :D

júl. 23. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
4. Voltak mindig.. 33f
júl. 23. 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:

- fiatal és fiatal között is van különbség... nem mindegy, hogy egy 20 vagy 14 éves a delikvens... csomó férfi tiniket hajt és beleböfögi, hogy "de hát normális, mert engedi a törvény", pedig etikailag nem az

- azért a legtöbb esetben van különbség az idősebb nő.fiatalabb srác meg az idősebb férfi-fiatalabb lány kapcsolatokban... nyilván vannak kivételek, ezt is eláírom, és azokat is a helyükön kellene kezelni... de.

az idősebb nő-fiatalabb férfi kapcsolatok többsége elég egyértelmű szórakozás és szexkapcsolat mindkét fél részéről. A másik esetben meg elég sok olyan szitu van, amikor:

- a férfi behazudja a kiscsajnak, hogy szereti, pedig csak az ingyen szűk punci meg feszes cici kell neki

- a férfi azért keres fiatalabb lányt, mert azok naivak és könnyebben tudja irányítani (és sokszor pénzügyileg bántalmazni)

júl. 24. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ill. az megint más kérdés, hogy itt, a gyk-n ált. amiatt vannak ekézve a férfiak, hogy idősebb korban fiatalabb nőt akar, sikertelen, és emiatt a nőket mint nemet felszínesezi meg b...ogatja. Olyan válaszokra, ha nem bunkók, nem szokott kifejezett kritika jönni, hogy "36 éves vagyok, épp egy 24 éves lánnyal ismerkedem, jól elvagyunk, hasonló az értékrendünk, tervezzük a következő lépéseket"... ellenben amikor a 38 éves pasi azon vekeng, hogy miért nem engedik be a felvételi ponthatár kihirdető eseményekre, mert ő 18 éves sunát akar felszedni...
júl. 24. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!