Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdődő párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdődő párkapcsolatban mennyi érdeklődés kinyilvánítás a normális?

Figyelt kérdés

Pár hete jöttem össze egy fiúval, szóval nagyon friss dolog.

Az lenne ak érdésem, hogy ilyenkor az a normális, hogy naponta megkeres, felhív sms-t küld ilyesmi?

Mert ő nem szokott felhívni, hogy érdeklődjön...sokat találkozunk, heti többször is, lehet hogy nem érzi szükségesnek?

Nem tudom, lehet csak ahoz vagyok szokva, hogy a régi barátom minden nap felhívott esténként és órákat beszélgettünk....

SZerintetek?

2013. febr. 17. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Én minden eddigi barátommal, akivel kölcsönösen komolyan gondoltuk, naponta órákhosszat dumáltunk msn-en vagy telón, különösen az első időszakban.
2013. febr. 17. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha feltétlen az agyára akarsz menni, akkor beszélgess vele órákat esténként, egyébként meg hagyd élni
2013. febr. 17. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:

ugye minden ember más. ő ilyen, szokj hozzá, hogy nem minden pasid fog állandóan hívogatni. amúgy is sokat találkoztok, szóval ez jó pont. de saját tapasztalat, hogyhogy a sok tali mellett még sokat is beszélget a 2 ember, abból jó dolog nem sül ki. egy idő után nem lesz téma, vagy előjönnek olyan témák, amikből vita lesz stbstbstb. addig jó,

bár nem tudom chatelni szoktatok-e, de mondjuk az a legkevesebb, hogyha napokig nem találkoztok, hogy legalább annyit írjon, hogy mi a helyzet veled, hogy telt a napod/telnek a napjaid. ennyi szerintem sokszor bőven elég.

2013. febr. 17. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
a 4.sor közepén az 'addig jó'-t elfelejtettem törölni, bocs. -3.voltam-
2013. febr. 17. 15:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát az hogy mennyit beszélünk függ attól is, hogy éppen mennyit tanul..

Egyetemista és vannak napok amikor bezárkózik a szobájába és egész nap ül a könyv fölött..ilyenkor szól is, hogy nem fog keresni mert vizsgája lesz ilyesmi..

Igen, szoktunk chatelni de nem szeretek vele interneten keresztül beszélgetni, mert teljesen más ott, mint élőben....Ilyen nemtörődöm stílusa van, élőben pedig nem.

2013. febr. 17. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... ha 2 ember összeillik, szerintem nincs olyan, hogy kifogynak a témákból. 3 éve együtt vagyunk a párommal, együtt is élünk, mégis a mai napig éjszakákat szoktunk végigbeszélgetni. Már az első időkben is órákat dumáltunk esténként skype-on és nem mentünk egymás agyára.:)
2013. febr. 17. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval :)

Beszéld meg minél előbb a barátoddal, ha több törődésre van szükséged. Ha tud és akar, akkor próbál változni a kedvedért. De lehet, h ő ilyen típus, és inkább illene hozzá olyan lány, aki nem igényli a sok beszélgetést. Hozzád meg olyan fiú, aki igen.

2013. febr. 17. 15:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Mind nagyon hasznos tanácsokat adtatok, de a két tábor közül nem tudom melyik illik az én helyzetemre..

Az egyik csapat azt mondja, fogadjam el ilyennek és ne másszak a nyakára...

A másik pedig, hogy beszéljek vele erről és lehet nem illünk össze ha már ez probléma...

2013. febr. 17. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
beszélgetni lehet vele erről, abból nem lesz semmi baj. de ha ilyen, akkor nem fogsz tudni változtatni rajta. vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy ha nem érzed jól így magad, akkor lépsz! ismerős helyzet, hogy chaten tök semleges, élőben meg tök más.... az ilyen pasik működését én sem értem, 2 ilyenem volt már, és 1ik sem végződött jól. ha valakit tényleg érdeklek, ne legyen már velem chaten se semleges, élőben meg mézes-mázas. -.-' oké, hogy a chaten nem jön úgy át semmi, de nem úgy kellene ahhoz sem hozzáállni a pasinak...
2013. febr. 17. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!