Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 22 évesen nem volt még barátnőm?
Úgy érzem nem kell, nincs szükségem rá. Nem is próbálok felszedni senkit. Engem már próbáltak, de olyankor sem vagyok hú de nyomulós. Inkább csak szolidan. Talán az időhiány amire foghatom, ugyanis rengeteget melózom.
Vannak még így hasonlóan mint én?:D
Hát, mi lenne, ha nem normális? Szerintem az ilyen dolgot nem kell kategorizálni. Az egyéntől függ.
Ha általánosítunk és a nagy többséget nézzük, akkor nem normális. De érdekel az téged ha neked így jó? :)
21F
Akkor fognak érdekelni amikor majd érdekelni fognak. :D:D
Minek foglalkozol másokkal? Ha nem kattogsz ezen... Hidd el ez még a jobbik eset!
Ezen az oldalon 22 éves srácok hada ölni tudna egy nőért. Ki vannak már éhezve :D Te meg megtehetnéd de szarsz bele :) Ölni tudnának ezért a képességedért :D Na nem mintha ez bálványozni való lenne... De ha nem hiányzik... Akkor nem is nagyon kell erőltetni.
21F
Fontos tanács: ne érdekeljen más véleménye úgy éld az életed, ahogy neked jó!
Ezt én is próbálom megfogadni több kevesebb sikerrel.
Egyébként én vagyok az oldal egyik nagy sztárja, aki már régóta próbálja megtalálni a párját.
Igazából van pár lány, akinek bejövök, a probléma, hogy a sors kegyetlen játéka folytán egyikőjük sem él tőlem 200km-nél közelebb és mivel jelenleg anyagilag mélyponton állok egy távkapcsolatot sajnos nem tudnék megengedni magamnak.
De megszenvedem minden nap, hogy nincs kit ölelnem, csókolnom, szeretnem, aki viszont szeretne engem.
Naponta látok párokat és gyakran előjön az érzelmes, romantikus énem fiú létemre.
Ez az igazi gyengém az érzelmes énem, elég álmodozós típus vagyok, de ezt most hagyjuk, inkább nem untatlak titeket. Sztár vagyok már ezen az oldalon, sokan ismernek. :D
A lényeg, hogy arra akartam rávilágítani, hogy tudod kérdező, gyakran mondom magamba, bár ne lennének vágyaim, bár ne vágynék társra, mert nem kaphatom meg valamiért a viszonzott szerelmet, pedig egy ölelésnek is nagyon tudnék örülni. Mások meg hetente mást fektetnek meg, ők nekik fogalmuk sincs milyen az, ha nélkülöznöd kell a testi-lelki szerelmet.
De neked nincs ilyen problémád, legalább nem szenvedsz ettől és boldogan éled mindennapjaidat.
Szerencsésebb vagy, mint én ezek szerint.
Kifogásokat keresel mert félsz. Tzudom emrt csomó pszicho sz@rt átlapoztam. És még sokszor én is ezt teszem! Ha nem teszel érte RENGETEGET akkor nem kapsz nunit. ennyi.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!