Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felizgatnak a korosztályombeli szépfiúk, normális? lány vagyok
Figyelt kérdés
Például a vonaton ha a közelembe ül egy jó pasi, akkor egyből arra gondol0k, milyen jó lehet dugni vele, ez normális?
18 vagyok
legjobban a 190cm feletti, vékony, fekete ruhás sötét hajú, szemű pasik tetszenek, azaz a hozzám hasonlók
Mert én meg 174 cm vagyok, mellette vékony is, fekete haj, barna szem, csak fekete ruhákat hordok. Úgy összejönnék ugyanilyen pasival, hol találkozhatok ilyennel?😭
ma 19:17
2/6 A kérdező kommentje:
Oké, de én lán, létemre nem merek odamenni fiúkhoz. Egyébként munkában, suliban szoktak felém közeledni mert sok visszajelzés alapján, meg én is látom, nag,ob jó vagyok és jó a stílusom. De vonaton félénkebbek az emberek, az nem ismerkedésre van. Buliban esetleg?
ma 19:26
4/6 anonim válasza:
Pedig a vonat nagyon is jo ismerkedési hely. Mondjuk tényleg nem akkor ha csak a szomszéd településre utazol. A hosszabb utak. Meg akkor sem ha mindketten beletemetkeztek a mobilotokba. Sok lehetöség van aprobb szivességeket kérni. Pl. kimész mosdoba és megkéred pillantson néha a csomagjaidra, amikor visszamész és megköszönöd + vedd elö a csábos mosolyt hozzá. Vagy eszel pár falatot és megkinálod pl. egy almával, egy szelet csokival, stb. Találd fel magad! Ezernyi alkalom!
5/6 anonim válasza:
Minden nőt érdekli a másik nem s megvan az a zsánere akire rágerjed. Ez teljesen normális.
S képzeld el magas, fekete hajú stb. nem csak a vonaton vannak :) Neked csak nyitott tekintettel mosolyognod kell a többi a pasi dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!