Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúként mennyire "gáz" neten, rendes társkereső oldalon ismerkedni, egyáltalán mennyi esély van rá, hogy netes társkeresőn a korosztályomból (~18-21) normális lányt találjak?
Nekem kb. csak olyan lány ismerőseim társkeresőznek, akik csak 2-3 hónapos párkapcsolatot akarnak/nem is akarnak párkapcsolatot, hanem csak a srácokat hülyíteni🤷♀️
Szerintem sokkal jobban járnál azzal, ha mondjuk egy haverod bemutatna neked 1 csajt és vele kezdenél el beszélgetni meg stb.
Persze ez csak az én véleményem. Mindenesetre sok sikert!
Én is erre gondoltam, hogy ott akik vannak azok vagy nem gondolják komolyan vagy valami baj van velük :(
Csak az a baj, nem járok olyan helyekre ahol valami haver bemutatna nekem valakit
Gimiben a fél évfolyam tinderezett, mindenféle korú, külsejű és státuszú (“menők”, “lúzerek”). Nem hiszem, hogy ciki lett volna, ha ennyien csinálták.
Legjobb barátnőm is ott ismerte meg az első komoly barátját, akivel elvesztette a szüzességét, egy éve együtt vannak (tudom, ez felnőtt mércével nem sok, de ők csak 19 évesek és a barátnőmnek nem volt még igazi kapcsolata), nagyon szeretik egymást.
Áltatni sem akarlak viszont, sok a hülye az ilyen oldalakon. Mint mindenhez, ehhez is kell szerencse, de ez a személyes ismerkedésre is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!