Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ajánlotok valami társkereső...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlotok valami társkereső oldalt? (Többi lent)

Figyelt kérdés
18/f , egyszerűbb vidéki srác vagyok, nem igazán tudok na meg nem is nagyon merek ismerkedni és csak a vonaton látok lányokat hazafele a suliból ja meg a suliba sincsenek mert műszaki szakgimnázium. Tavaly regisztráltam a yubo ra (pár haverom kitalálta hogy mennyire jó) és nem sok sikert arattam , többnyire csak felidegesített hogy egyik beszélgetés se tartott tovább 5-5 üzenetnél,de igy utólag visszagondolva 5ből 1el el tudtam beszélgetni ,csak rossz volt a hozzáállásom. Azóta rájöttem mit is akarok és azon kívül hogy milyen oldalra menjek fel, szeretnék még egy két tippet tanácsot kérni hogy milyen hozzáállással meg egyébként mit hogyan próbálja. Bármit nem tiszta a kérdéssel kapcsoltaban, írj vagy privátot vagy simán kommentet (azért mert ha leírnák mindent nagyon hosszú lenne ,így is az) köszi a elolvastad.

2020. szept. 30. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
badoo vagy pedig haverokkal ilyen kocsma szerüségeb is lehet ismerkedni vagy bulikba (vagy ahova a korod beliek járnak) ja és elöször mindig kérdezd meg miket szeret enni inni hobija kedvenc zene film sorozat könyvek tv internet és ha a lányon meg tetszik valami mond meg neki pl szép a szemed és köszönj is
2020. okt. 1. 00:03
 2/9 anonim válasza:

Mondok egyet:

Valóság

2020. okt. 1. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Anotalk.

100% siker.

2020. okt. 2. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Valóság...21. Században vagyunk. Semmi gond az online ismerkedéssel, ha ésszel csinálja az ember. Igaz van hátránya és személyesen jobb is. De ne csináljunk már úgy mintha semmi jó nem lenne benne. Esélyesen több olyan személyt is megismerhet az ember akivel amúgy a piszok valóságban max álmában fog találkozni, mert soha nem fut vele össze, pedig lehet csak 1-2 várossal él arrébb.
2020. okt. 2. 11:10
 5/9 anonim válasza:

Én csak ajánlottam egyet a sok száz közül.

Tudom hogy nem mindenkinek a vasóság a legkedvezőbb, de az a legnépszerűbb és semmilyen kütyü nem kell hozzá, ami fajletlen országokban, pl Indiában nagy előny lehet.

Bár tudom hogy mi nem vagyunk indiaiak, de akkor is xd

2020. okt. 2. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze ez rendben is van így. Csak van olyan is akinek mondjuk személyesen nehezebben megy, de legalább miután megnyílt némi netes beszélgetés után, nagyobb eséllyel nem fullad kudarcba a találkozás. Oké ez sem feltétlen garancia, de így volna értelmes.
2020. okt. 2. 12:56
 7/9 anonim válasza:
Az igaz
2020. okt. 2. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Én bárokban ismerkedek.

Először tojt rám mindenki ahogy lenni szokott, aztán megismert pár hét után a személyzet.Utána már lazán megy minden.

2020. okt. 2. 23:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket, igen próbáltam élőben, nem sok sikerrel, az a baj hogy szerintem nem a legjobb első benyomást teszem és utálok úgy beszélgetni hogy csak én beszélek és nem érdeklem a másikat vagy csak illendőségből kérdez vissza, és azt kihagytam hogyha a vonaton véletlem látok egy szimpatikus lányt akkor az zenét hallgat, beszélget másokkal stb...

Az anotalk-os komment tudom hogy troll , es csak annyit mondanék hogy haverjaimmal egyszer felmentünk poénból , senkit nem talált a gép ezért nő ként kellett keresnünk, talalt egy másik nőt akiről kiderült hogy a neve Misi és 40 éves XDD

2020. okt. 4. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!