Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlotok valami társkereső oldalt? (Többi lent)
Én csak ajánlottam egyet a sok száz közül.
Tudom hogy nem mindenkinek a vasóság a legkedvezőbb, de az a legnépszerűbb és semmilyen kütyü nem kell hozzá, ami fajletlen országokban, pl Indiában nagy előny lehet.
Bár tudom hogy mi nem vagyunk indiaiak, de akkor is xd
Én bárokban ismerkedek.
Először tojt rám mindenki ahogy lenni szokott, aztán megismert pár hét után a személyzet.Utána már lazán megy minden.
Köszönöm a kommenteket, igen próbáltam élőben, nem sok sikerrel, az a baj hogy szerintem nem a legjobb első benyomást teszem és utálok úgy beszélgetni hogy csak én beszélek és nem érdeklem a másikat vagy csak illendőségből kérdez vissza, és azt kihagytam hogyha a vonaton véletlem látok egy szimpatikus lányt akkor az zenét hallgat, beszélget másokkal stb...
Az anotalk-os komment tudom hogy troll , es csak annyit mondanék hogy haverjaimmal egyszer felmentünk poénból , senkit nem talált a gép ezért nő ként kellett keresnünk, talalt egy másik nőt akiről kiderült hogy a neve Misi és 40 éves XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!