Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkereső oldalakat ajánlotok igényesebb, "művészlélek" lányok megismerésére?
Sziasztok. 20 éves srác vagyok, és eljutottam oda, hogy kipróbálnám a netes párkeresést. Régebben találtam már értékes lányt közösségi oldalon (igaz, akkor nem tudatosan kerestem).
Igazából olyan lányok érdekelnének, aki ilyen "művészlélek" típusúak. Tudják értékelni az érzelmeket, komolyan lehet venni őket, és szeretik az ilyen dolgokat. Szóval akikkek van értelme ismerkedni. Régebben gáznak tartottam a társkeresők használatát, de közben rájöttem, nem nagyon van vesztenivalóm, hisz könnyebb megtalálni azokat, akikkel hasonló az érdeklődési körünk.
Korhatár terén 20-30 év között megfelelnek a lányok.
Milyen platformokat ajánlotok ezekhez?
#3 kor szerint keresni azért a jobb helyeken lehet...
Jó kérdés, én jó pár éve ugyanilyet kerestem, csak fiúban, más módszer nem volt, mint szűrni korra és lakhelyre, aztán szépen végignézni az adatlapokat, 90% nem tölti ki a bemutatkozást, vagy annyit ír, hogy "nem tudok ide mit írni", vagy idézettengert ír, ezek mentek egyből a kukába, a maradékból kiszórtam az "őrült bulizós vagyok" jellegűeket, maradt kb. 1%, abból akinek tetszett a képe, annak írtam. Lehet értékes embert találni, de elég sok energiát kell rá fordítani. Férfiként, gondolom, könnyebb, mert legalább nem zaklatnak közben folyton a 20 évvel idősebbek, csak azzal kell kommunikálnod, akinek te írsz. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!