Miért van az, hogy a korosztályomból többen is házasok már, míg én egy normális szemkontaktust nem tudok megtartani a kiszemeltemmel?
Figyelt kérdés
Más is van így? :D2023. jan. 30. 21:06
1/20 anonim válasza:
Honnan tudjuk, te hány éves vagy?
3/20 anonim válasza:
Azért mert akik házasok, valószínűleg nem szemkontaktust kerestek a kiszemelttel, hanem odamentek. :)
5/20 A kérdező kommentje:
#1 A korom szerintem teljesen mindegy, mivel korosztálytól függetlenül megtörténhet bárkivel.
#2 Igen, képzeld el rondácska vagyok és köszönöm szépen, hogy még ismeretlenül is a képembe tolod.
2023. jan. 30. 21:24
6/20 anonim válasza:
Nem a kinézeteden fog múlni, ezt felejtsd el és ne foglalkozz vele. Vegyél bátorságot. Én annó mindig úgy voltam vele, hogy veszíteni valóm nincs. Egyszer élünk és az élet rövid ahhoz,hogy ilyeneken agyaljunk és a saját önbizalomhiányunk miatt megfosszuk magunkat a boldogságtól. Mantrázd magadban, hogy veszíteni sose fogsz vele, maximum nyerni.
7/20 anonim válasza:
Én is csak 31 évesen mentem férjhez. Előtte dugtam mint a nyulak :D
8/20 anonim válasza:
5# "Igen, képzeld el rondácska vagyok és köszönöm szépen, hogy még ismeretlenül is a képembe tolod.":)))
9/20 anonim válasza:
31es ez az élet rendje! :D de ahhoz nem volt elég egy szemkontaktus. Oszt jött a férjed/feleséged és megállapodtál. Ez a normális amúgy . Szóval kérdező hajrá!;)
10/20 anonim válasza:
Mi sose tartottunk szemkontaktust a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!