Miért van az, hogy a korosztályomból többen is házasok már, míg én egy normális szemkontaktust nem tudok megtartani a kiszemeltemmel?
Egy kicsit offtopic, de forogtam már olyan társaságban, ahol a férfiak gyakorlatilag semmiféle kontaktust nem kezdeményeztek, ennek pedig általában az volt az oka, hogy valamiféle pszichológiai nehézséggel küzdöttek (szándékosan nem spekulálok diagnózist, holott sokan közülük büszkék is voltak arra, hogy papírjuk van valamilyen mentális zavarról). Ez egy bölcsész közeg volt, hiába beszélgettünk, mosolyogtunk rájuk (több lány is), nem reagáltak rá, legalábbis nem megfelelően.
Utána egy természettudományos szakon valahogy a társaság is sokkal józanabb volt, így a férfiak sem féltek kezdeményezni, vagy normálisan kapcsolódni.
Sajnos elképzelhető, hogy nálad is valami olyan probléma húzódhat meg a háttérben, amit jobb minél előbb kezelni, különben kapcsolódási nehézségeid lesznek.
" Azt meg magyarázza már el valaki, hogy hogy jön ide a gyerekvállalás, meg hogy nem a szemkontaktusból van a gyerek?"
Ezt most komolyan nem érted?
15
Én sem értem. Ha még csak rá se nézel a a kiszemeltedre, akkor nem fogsz hozzá kapcsolódni. A gyerek létrehozásához meg nem kell párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!