Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a korosztál...

Miért van az, hogy a korosztályomból többen is házasok már, míg én egy normális szemkontaktust nem tudok megtartani a kiszemeltemmel?

Figyelt kérdés
Más is van így? :D

2023. jan. 30. 21:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Mi se, nem abból lett gyerek. :D
2023. jan. 30. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

Egy kicsit offtopic, de forogtam már olyan társaságban, ahol a férfiak gyakorlatilag semmiféle kontaktust nem kezdeményeztek, ennek pedig általában az volt az oka, hogy valamiféle pszichológiai nehézséggel küzdöttek (szándékosan nem spekulálok diagnózist, holott sokan közülük büszkék is voltak arra, hogy papírjuk van valamilyen mentális zavarról). Ez egy bölcsész közeg volt, hiába beszélgettünk, mosolyogtunk rájuk (több lány is), nem reagáltak rá, legalábbis nem megfelelően.

Utána egy természettudományos szakon valahogy a társaság is sokkal józanabb volt, így a férfiak sem féltek kezdeményezni, vagy normálisan kapcsolódni.

Sajnos elképzelhető, hogy nálad is valami olyan probléma húzódhat meg a háttérben, amit jobb minél előbb kezelni, különben kapcsolódási nehézségeid lesznek.

2023. jan. 30. 22:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a puszta félénkség pszichológiai eset lenne. Azt meg magyarázza már el valaki, hogy hogy jön ide a gyerekvállalás, meg hogy nem a szemkontaktusból van a gyerek?
2023. jan. 30. 23:25
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
De a félénkség jöhet önbizalomhiányból, szociális fóbiából, gyerekkori traumákból, visszautasításból. Ezeket nem jó kezeletlenül hagyni.
2023. jan. 30. 23:37
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

" Azt meg magyarázza már el valaki, hogy hogy jön ide a gyerekvállalás, meg hogy nem a szemkontaktusból van a gyerek?"

Ezt most komolyan nem érted?

2023. jan. 31. 00:26
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Beleestél abba a tipikus hibába, hogy túl sokra tartod, túl komolyan veszed a párkeresést. Onnantól hogy megtetszik valaki, oda kell menni és el kell hívni, vagy legalább jelezni kell neki (kultúrált formában!) hogy bejön és ebből lehetne több is. Nemtől függetlenül! Ha pedig nemet mond akkor meg kell vonni a vállunkat, aztán majd jön más. Pár hónap múlva már nem is fogsz rá emlékezni, tapasztalat. Nem szabad teret adni ennek az egész crush dolognak, és csendesen álmodozni, hogy mi lenne ha, mert akkor az ember nem mer lépni, mert nem akarja elveszíteni a fantáziát amit felépített, és az egész élete álmodozással megy el.
2023. jan. 31. 01:37
 17/20 anonim ***** válasza:
6%

15

Én sem értem. Ha még csak rá se nézel a a kiszemeltedre, akkor nem fogsz hozzá kapcsolódni. A gyerek létrehozásához meg nem kell párkapcsolat.

2023. jan. 31. 10:39
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Hát én is pont így vagyok ezzel a szemkontaktusos dologgal. Mindig oldalba vág az asszony. :D (am komolyra fordítva: nyugi, nem kell sietni. Aki most házas, az akkor fog válni, amikor te házasodsz)
2023. febr. 5. 19:09
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
Remélem az asszonyod olvassa ezt. :)
2023. febr. 5. 19:20
 20/20 anonim ***** válasza:
36%
Persze, a régi osztálytársak közül többen megházasodtak, néhánynál már gyerek is van, én meg közel 8 éve szakítottam az exemmel és azóta nem volt csaj :P Ha azt nézzük hogy nem vagyok se menő meg gazdag, de szép se igazából lehet nálad is valami hiányzik amit a csajok szeretnek általában.
2023. nov. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!