Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután beadtatok a válást elköltöztetek a gyerekkel? Ha nem/vagy ha nem lehetséges? -akkor milyen volt, hogy birtatok ki egy fedél alatt amíg szétválasztanak, milyen volt a kapcsolat köztetek?
Ossze vissza pontoztak itt úgy látom..
Akkor más hogy csinálta.. egyből költözött, vagy ha maradt meddig es hogy bírták együtt ugy hogy tudták úgyis vége?
Nálam így volt.
A nő elaludt, én meg átnéztem a telefonját, mert 3 hete nem szólt se hozzám, se a lányunkhoz.
És ott volt a messze Egerben, hogy a melóhélyén a csöves biztonsági őrrel dug.
Lementem sétálni és gondolkodtam mi legyen, mert a gyerekemről soha nem mondok le, csak ez aggasztott. 5 éves volt akkor. És agyaltam hogyan tudnék úgy megszabadulni a nőtől, hogy a gyerekem velem maradjon.
Haza mentem, felkeltettem a nőt, szívem szerint agyon vertem volna azért amit tett a családunkkal, de tudtam hogy ebből bírósági ügy lesz és hátráltatna a tetlegesség. Ezért a gyerekem miatt lenyeltem a büszkeségem.
Szóval felkelt elmondtam hogy mindent tudok és takarodjon innen.
Erre hogy a gyerek nélkül sehova se megy.
Aztán hosszú huzavona után átment a gyerekkel az anyjához.
Este átmentem és vissza hoztam a gyerekem.
Erre Rám hívta a rendőrséget gyermekrablásért....
Behívtam a rendőröket,éppen vacsiráztunk, megmutattam a gyerek lakcímkártyáját, aztán elnézést kértek és elmentek.
Ezek után megkerestem bp legjobb és valószínűleg legdrágább polgári peres ügyvédjét és elindítottam a gyermek elhelyezésí pert.
3 évig tartott.
Közben többször elrabolta a lányomat az oviból, amiért rendőrségi feljelentést tettem.
Volt olyan hogy elbújkált hetekre a gyerekemmel ezért körözte a rendőrség.
Aztán lezárult a per.
A gyerekem velem él, a nő ellen távolságtartásit kértem és felügyelt kapcsolattartást.
Havonta 1x találkozhatnak 1 órára a gyámügyön.
Azóta élünk boldogan, a lányom imádja a barátnőmet, a barátnőm is a lányomat és próbálok mindent megtenni azért, hogy ez a borzalmas 3 év és ez a féreg nő ne tudjon maradandó nyomot hagyni a lányom lelkében.
Szóval így.
12# nem szolt se hozzám se a lanyunkhoz"
Hu ez nagyon durva ha tényleg igy volt, ezt nemnagyon tudom elképzelni, en aki anya vagyok a gyerekem a minden , mi az hogy nem szól a gyerekhez egy anya!!??
Ez igaz?
13.
Ez úgy volt, hogy 4kor találkoztunk az ovinál.
Bent átöltöztettem a gyereket, a nő közben nyomta a telefont.
Mentünk haza kocsival, nevetgéltem a gyerekkel,
A nő közben nyomkodta a telefont.
Haza mentünk, levittük a kutyát a gyerekkel, a nő otthon maradt telefont nyomkodni.
Felvittük a kutyát, láttük hogy a nő telefonozik, ezért nem is hívtuk már játszótérre, meg eleve nem is jött velünk sose, mert fáradt.
És így tovább, fürdetés, vacsora, fektetés és közben 0 kommunikáció.
Gyakorlatilag ott voltam a gyerekkel egyedül, meg ott volt egy nő aki full elvolt a telót nyomkodással és nem tűnt fel neki, hogy nem szólt hozzánk 3 hétig.
Huu ha férjem lenne fele olyan mint te.
Nalunk kb forditva van ez, mondjuk ugy hogy az apja munkamániás nem telefonmániás . De az eredmény ugyanaz..
12# nagyon érdekelne hogy távolságtartásit hogy tudtál szerezni!!!
Nálunk a volt férjem bántott a kapcsolat alatt, sajnos akkor nem mentem rendőrségre, de mióta eljöttem a gyerekekkel teljesen rám van állva, láthatásokon is kiabálás stb volt. Emelett járkál utánam kocsival az utcán, volt hogy kb autósüldözésbe vett, a házam elött is jön-megy. A telefonomat lenyomozza, az ismerőseimet hívosgatta, ellenem akarta fordítani... nőként egyedül nagyon nehéz. Sokszor csinál nehezen bizonyíthqtó dolgokat, váratlan helyeken felbukkan stb...
Lehet egy jó ügyved kéne, anyagilag bírnám csak ideigileg nem. Nálunk 1,5 éve tart a gyermekelhelyezés. Amíg együtt volna le se sz@rta a gyerekeit napokra eltűnt, kórházba kerültem eltűnt, akkor se foglalkozott a gyerekeivel stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!