Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légyszíves SEGÍTSETEK, mert tanácstalan vagyok?!
Anyum és apum sokat veszekednek.Anyum meglátta az apum,hogy egy másik nővel van és +ban elvitte az öcsémet is magával az apum.Emiatt a legdurvább veszekedést csinálták.Főleg az öcsém előtt.
Anyum el akar válni és külön költözni,de ha a bíróság az apumnak ítél minket vagy az egyikünket,abba mi is beleszólhatunk??
Bocsánat a sok szövegért! :/
Én 15L,öcsém 9 éves.
14 év felett a gyerek választhat, hogy melyik szülővel akar lenni, de úgy tudom, hogy 14 év alatt is megkérdezik a gyerekeket, hogy melyik szülővel szeretnek lenni, természetesen nem ők döntenek ekkor még, de a bíróságot befolyásolja a gyerek akarata.
A testvéreket tényleg nem gyakran szokták elválasztani és általában az anyának ítélik a gyerekeket, kivéve akkor, ha az anyának nincs munkahelye, tartós jövedelme, nincs hol laknia vagy alkoholista / drogozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!