Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 vagyok, a szüleim elváltak,...

19 vagyok, a szüleim elváltak, anyám megismerkedett egy társkeresőn egy csávóval, semmit nem tudok róla, hogyan tudnám leinformálni hogy nem valami bűnöző gázos fickó-e?

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 21:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Meg honnan tudjam melyik társkeresőn van milyen névvel és adatokkal, nincs kedvem másnak kiadva magam regisztrálva álnokul hazudozni. Közöm meg hogyne lenne hozzá ha sokszor találkoznom kell vele. Inkább valami nyilvános adatbázis kéne bűnözökről, vagy 1-2 közös ismerős csak nincs facebookon sem.

Szerintetek az normális, hogy belép valaki a közös lakóhelyetekre, aki egy gyanús helyről jött ennyit tudsz róla, és mondhat akármilyen nevet, kort, foglalkozást, múltat, történetet állíthat bármit, és még azt se tudod biztosra hogy tényleg az a neve egyáltalán?

2013. nov. 8. 01:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért az ilyen dolgok hamar kiderülnek. Például egyre több gyanús dolog van körülötte. A nevét meg ellenőrízheted, elkéred a személyiét.

Sokat ismerkedtem társkeresőn. Persze vannak gázos alakok, de vannak teljesen normálisak is. Anyukád is abban a korban van hogy nem tud szórakozóhelyen ismerkedni, mert már nem nagyon tud elmenni. Akkor hol ismerkedjen? a munkahelyén? nálam is csak nős pasik vannak :)

Ha gondod van, beszélgess el a pasival. Egyenesen mondd meg neki, hogy mivel ide jár és anyádnak csapja a szelet, hát érdekel hogy kicsoda ő. És ezért most beszélgetnél vele. És kérdezz rá mindenre. Aztán meg figyelj. És ha passzolnak a dolgai az elmondottakhoz, akkor nincs vele gond. De ha gyanús dolgok történnek vele folyamatosan, akkor csaló.

Mellesleg megjegyzem, hogy attól még hogy elmész egy házibuliba, ahol megismerkedsz valakivel, nem feltétlenül tudsz meg többet róla. Az ismerősöm ismerőse már ugyanúgy lehet gázos alak, és nem tudod meg csak mikor már nyakig benne vagy a viszonyban.

És még egy. Ha találsz is a pasiról valamit, mondjuk hogy folyt eljárás ellene. Ha anyád beleesett, akkor nem fogja érdekelni sajnos. Tudod a szerelem vak. Szóval szerintem egyelőre ne ártsd bele magad, max annyira, hogy beszélgetsz a hapsival. És ha gyanúsnak ítélsz valamit akkor lépsz tovább.

2013. nov. 8. 06:29
 13/16 anonim ***** válasza:
De ugye anyád is mindig előre leinformálja a te választott párodat, és ha azt mondja, hogy nem járhatsz vele, akkor dobod. Igaz?
2013. nov. 8. 08:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért is kéne neked bármit tudnod róla?

Talán Anyukád is leinformálja titokban a barátodat/barátnődet?

Bízd csak anyukádra, neki több tapasztalata van, mint neked.

2013. nov. 8. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy semmi közöd hozzá. Ha anyukád őt választja, akkor megszoksz vagy megszöksz.
2013. nov. 8. 12:19
 16/16 A kérdező kommentje:

Igen leinformálhatja, ha egy rossz hírű hajógyári szigeten, a rossz hírű internetes társkeresőkön, az utcán vagy hasonló gázos helyeken szedtem össze, sőt szerintem inkább az lenne a furcsa ha nem érdekelné és nézne utána ki ő (nem mit állít, mert a bűnöző és elmebeteg alakok brilliánsan tudnak hazudni).

Normális esetekben igen nem kell leinformálni, ahol vannak közös ismerősök akik ismerik régóta, mint pl egy házibuliban, vagy ha együtt járunk régóta egy normális helyre, iskolába, munkahelyre. De itt nem ez a helyzet.

2013. nov. 8. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!