Szerintetek ez normalis?
Figyelt kérdés
20 eves srac vagyok, es erettsegi utan egybol mentem is melozni, es sikeresen talaltam is melot. A helyzet az hogy 6 honapja melozok, 140-150 netto mindig meg van, es ezek tudataban is meg itthon lakom. Minden honap elejen kapok fizut es a szuleim minden honap elejen kiszurjak a szemem szaros 20 ezer forinttal, ugy hogy ket muszakban dolgozok. Ha kerni akarok esetlegesen tobbet a sajat fizetesembol mindig az van hogy mire kell? Miert nem eleg 20 ezer minden honapban? Meg ha koltok is olyan dolgokra amikrol ok nem tudnak szinten a sajat fizetesembol mindig az van, hogy hova basztam el x osszeget, meg hogy sporoljak a kovetkezo honapig mert nem adnak tobbet. LOL. En dolgozok meg a penzemert es kiszurjak a szemem egy Deakkal. Ez normalis? Szerintetek mit kene tennem?2018. jan. 20. 00:39
31/32 anonim válasza:
Jelentsd be a bankban, hogy elveszett a kártyád még mielőtt a januári fizu rámegy a számládra.
Mondjuk én nyitnék egy másik számlát egy másik bankban. Meg kell beszélni a bankban, hogy mindent elektronikusan akarsz intézni ne küldjenek levelet és a kártyát se küldjék ki a címedre, majd bemész érte a fiókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!