Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés
20 eves srac vagyok, es erettsegi utan egybol mentem is melozni, es sikeresen talaltam is melot. A helyzet az hogy 6 honapja melozok, 140-150 netto mindig meg van, es ezek tudataban is meg itthon lakom. Minden honap elejen kapok fizut es a szuleim minden honap elejen kiszurjak a szemem szaros 20 ezer forinttal, ugy hogy ket muszakban dolgozok. Ha kerni akarok esetlegesen tobbet a sajat fizetesembol mindig az van hogy mire kell? Miert nem eleg 20 ezer minden honapban? Meg ha koltok is olyan dolgokra amikrol ok nem tudnak szinten a sajat fizetesembol mindig az van, hogy hova basztam el x osszeget, meg hogy sporoljak a kovetkezo honapig mert nem adnak tobbet. LOL. En dolgozok meg a penzemert es kiszurjak a szemem egy Deakkal. Ez normalis? Szerintetek mit kene tennem?
2018. jan. 20. 00:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

Félreteszik neked a pénzt vagy másra kell? Hiteletek van?

Egyébként ülj le velük beszélni. Számoljátok ki, mennyit kell adj a rezsibe , pl. 20 körül, peersze ez lakásméret függő is, mennyit az élelmiszerre/tisztít ószerekre és társaira, pl. 30-40 körül.

A többit pedig gyűjtsd te.

2018. jan. 20. 07:15
 12/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ez rohadtul nem normális. Milyen jogon és miért veszik el a TELJES fizetésed?? Vagy van hiteletek, ők betegek nem tudnak dolgozni? Mert ebben az esetben van benne logika, bár akkor is legalább a felét meghagyhatnák hogy gyűjts magadnak saját életre.
2018. jan. 20. 09:08
 13/32 anonim ***** válasza:
7%
Költözz el mondjuk. Rögtön nem fogják elvenni a pénzedet, bár majd rájössz, hogy lehet néha.30 rongyod sem marad ho végére, ha egyedül mész akár csak egy kis lyukba is.
2018. jan. 20. 09:13
 14/32 anonim ***** válasza:
76%

09:13-as!

Aha, persze!

Pesten, jo tomegkozlekedessel rendelkezo kulvarosban a szobaberles 40-50 ezer rezsivel.

Kaja 30-40 ezer.

Osszesen kb. 80-90 ezer, tehat jovval tobb marad a gyerek zsebeben!

Videken meg megtobb :)

2018. jan. 20. 11:51
 15/32 anonim ***** válasza:
89%

A kerdezonek:

En is voltam ilyen szituacioban, az en anyam is elvette a fizetesem 90%-at!

Egy tanacsom van:menekulj!

En hajlektalan is voltam, de meg az is jobb mint anyammal elni.

Legalabb nem mas mondta meg hogy mit csinalhatok, nem ereztem rabszolganak, csicskanak magam.

2018. jan. 20. 11:58
 16/32 A kérdező kommentje:
Nincs itthon senkinek semmi betegsege. Makk egeszseges mindenki. Van ket testverem, de meg mikor suliztam sem volt gond a penzel. Mind a ketten meloznak. A harom felnott ember keresete minden honapban durvan 350-400 ezer. Hitelek sincsenek, hiszen mar nem tudnak felvenni, kilottek oket. Es apam minap ilyet szol: miert nem teszel felre jogsira? Mondom mibol havi 20 ezerbol? Valasza: Nem kene minden szarra elkolteni. LOL! Szoval ja, felelik a penzt. De mar korabban rajottem hogy ok meg a kicsit sem becsulik meg, a nagy osszeget meg ket kezzel szorjak.
2018. jan. 20. 13:23
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Húzz el onnan albérletbe, akkor több marad, mint 20 ezer, és nem pofázik bele senki, mire költöd a pénzt.
2018. jan. 20. 13:40
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Es apam minap ilyet szol: miert nem teszel felre jogsira? Mondom mibol havi 20 ezerbol? Valasza: Nem kene minden szarra elkolteni. LOL!

Nem te rendelkezel a fizetessél amiért megdolgozol? Uram Jézus,költözz el onnan. Amugy szivasd meg. Mond neki h felmondtál innentől segélyt kapsz mert nem fogsz két müszakban 20 ezerért gürizni kiváncsi lennék a fejére...

2018. jan. 20. 13:56
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan normálisnsak tartod h kétműszakban dolgozol,meg gebedsz havi 20 ezerért? Zsebbénzt adnak a szúleid,mint egy 15 évesnek,nem rendelkezhetsz azzal amiért te dolgoztál meg. Fejős tehén vagy nekik nem a gyerekük. Gondolkozz el ezen,és költözz el.
2018. jan. 20. 14:03
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális amit veled csináltak max hogy ott laksz náluk én adnák neki 25-30 huf havonta míg lehet hogy te tartod el őket, legyen saját hitelkártyád és arra utaltasd a pénzt, ha ez sem tetszik neki és légy őszinte hozzájuk ha nem adják oda a pénzedet akkor el mész otthonról és csak karácsonykor fogtok találkozni de míg lehet akkor sem, és ha kérdezik hova mennél? Akkor mond azt nekik hogy vannak olyan munkahelyek de tényleg vannak ahol ugyan ennyit fizetnek és adnak szállást is, ha nincs más megoldás akkor ezt javaslom.
2018. jan. 20. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!