Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés
20 eves srac vagyok, es erettsegi utan egybol mentem is melozni, es sikeresen talaltam is melot. A helyzet az hogy 6 honapja melozok, 140-150 netto mindig meg van, es ezek tudataban is meg itthon lakom. Minden honap elejen kapok fizut es a szuleim minden honap elejen kiszurjak a szemem szaros 20 ezer forinttal, ugy hogy ket muszakban dolgozok. Ha kerni akarok esetlegesen tobbet a sajat fizetesembol mindig az van hogy mire kell? Miert nem eleg 20 ezer minden honapban? Meg ha koltok is olyan dolgokra amikrol ok nem tudnak szinten a sajat fizetesembol mindig az van, hogy hova basztam el x osszeget, meg hogy sporoljak a kovetkezo honapig mert nem adnak tobbet. LOL. En dolgozok meg a penzemert es kiszurjak a szemem egy Deakkal. Ez normalis? Szerintetek mit kene tennem?
2018. jan. 20. 00:39
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Anyam es apam ilyet szol ma, hogy mi lenne ha vennek fel hitelt, hogy eltudjunk koltozni egy kerteshazba?! Mondom takarodsz, en veletek sehova, max egyedul. Hitelt meg nem fogok felvenni!
2018. jan. 21. 21:35
 22/32 anonim ***** válasza:
Hát igen, ebben az életkorban már az önálló életre felkészüés a cél, ha most a te kontódra vesznek maguknak házat, elvágnak az önálló egzisztencia teremtésétől. De legalább érhető, mire gyűjtögették a pénzt. De szerintem nem korrekt, hogy a te fizetésedből akarnak maguknak házat venni, mások a fiuknak vesznek külön lakást.
2018. jan. 21. 21:42
 23/32 anonim ***** válasza:
Mások a fiuknak vesznek külön lakást. Igen,itt nyakam teszem a bökő alá h kb fejős tehén a kérdező otthon,v albérlő,ilyen közegbol futni kell,elveszik a fizetését kap 20 rongy zsebpénz, de még hitelt is vegyen fel a nevére amit utána 20 ezréből törleszthet,csodálatos szülő az ilyen.
2018. jan. 21. 21:59
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben sürgősen szereznék egy albérletet. Amikor megvan akkor beszélnék velük a hitelről. Hagynám őket 2-3 napig örömködni meg házakat nézni, utána meg bejelenteném, hogy inkább költözök és saját lakásra gyűjtök. A fél év alatt lenyúlt pénz rezsiköltséggel csökkentett részét pedig erre a bankszámlára kérném vissza.
2018. jan. 21. 22:06
 25/32 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__9096296-sze.. Ide is varok azert par valaszt!🙂 Utolso rajtad nagyon jot kacagtam. De ami igaz az igaz😀
2018. jan. 21. 22:12
 26/32 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt! Dobtam azoknak a zold kezet, akiktol ertelmes valaszt, illetve segitseget kaptam. Nem tudom, hogy a tovabbiakban, hogyan is fog alakulni meg ez az egesz, de ha lesz valami nagyobb valtozas mindenkepp irni fogok ehez a kerdeshez, hogy tudjatok, hogy vegul mi lett a megoldas. Tenyleg megegyszer koszonom mindenkinek, a tanacsot, segitseget, es a normalis valaszt.
2018. jan. 22. 02:27
 27/32 kovpet ***** válasza:
De hogy kerül hozzájuk a pénzed? Ne add nekik és kész.
2018. jan. 22. 13:01
 28/32 A kérdező kommentje:
Ok birtokoljak a bankartyamat is.
2018. jan. 22. 15:59
 29/32 anonim ***** válasza:
Az szép,ez büncselekmény simán feljelentheted a szüleidet ott majd nagy lehet az arcuk a kihallgatáson ugy mint veled. Rabszolgatartás előfordul sajnos kis hazánban,sajnos felnott embereket azzal riogatja a kedves szülő h a rendőr haza viszi ha elkoltozik,tévedés nem viszi max igazoltat a cimet se adhatja ki. Csinálj uj szmámlát sürgősen. Hogy haladsz?
2018. jan. 22. 16:06
 30/32 kovpet ***** válasza:
Tiltsd le azt a kártyát akkor.
2018. jan. 22. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!