Normális, ha úgy érzem, nehézségeim vannak amiatt, mert anno kitettek?
Érettségi után mennem kellett, mert apukám akkor már évek óta munkanélküli volt, anyu lelkileg labilis, a húgom meg még kiskorú, és felesleges éhes szájból volt otthon elég nélkülem is.
2 évig éheztem és fél lábbal az utcán voltam. Sajnos erre ráment az egészségem is, nem csak lelkileg, de fizikailag is (a fogaim komplett sajnos).
Azóta is próbálok magamnak valami normális életet felépíteni, de nem igazán sikerült.
24n
Szóval nem kitettek, hanem te döntöttél , hogy elmész. Nehéz élet lehetett, de nem egyedi eset. Én is így voltam, igaz, én 17 évesen magamtól léptem le, mert nem akartam együtt élni 2 agresszív alkoholista szülőkkel.
A rossz sorsért ami volt hibáztatni lehet a szülőket. Én is hibáztatom őket, hogy nem volt gyerekkorom, hogy 17 évesen már dolgoztam szakmai iskola mellett, hogy nem tudtam egyetemre menni. De amikor elköltöztem, már a magam döntöttem mindenben. Onnantól kezdve nem a szülőket kell hibáztatni ha valamit nem jól csinálunk. 18 évesen leléptél. Ezért hibáztathatod a szüleidet, hogy neked is felnőtté kellett válnod hamar. De 24 évesen vagyis 6 évvel későbbi döntéseidért már te felelsz.
Csak megjegyzem. 35 évesen 1 évig jártam fogászatra mert foghiányos lettem, szóval tudom mit élsz át.
De a mostani nehézségeid már nem a szüleid hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!