Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ugye az anyám nem nyúlhat...

Ugye az anyám nem nyúlhat hozzá a diákmunkával megkeresett pénzemhez? 16 vagyok

Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 21:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
81%
30, és ez hány ezer éve volt? Egyik szülőmnek se volt bankszámlája az otp-ben, amikor nekem csináltattunk. Semmi nem semmivel összekapcsolva.
2018. jan. 4. 20:12
 32/35 anonim ***** válasza:
71%
Enyém sem hasznos pedig most nyitotam fiamnak junior számlát az ösztöndíj miatt 15 évesen és bizony kelletem én is meg fiam is ő még egyedül nem irhat alá semmit és nem is vehet fel pénzt a bankbol,viszont sms értesités van hozá igy lehet követni számlamozgást.
2018. jan. 4. 20:22
 33/35 anonim ***** válasza:
Mert az emberek hülyék és nem hiszik el hogy ha van az övéktől életéről dolog. Kerdes az volt hogy hozzá nyulhat e az anyja a pénzéhez. Én válaszoltam rá hogy igen lehetséges ha OTP-s mert nálam is így van. Erre 0%ban hasznos válasz, de aki nem a kérdésre válaszol, hanem azt firtatja hogy miért nyúlná le az anyja a pénzt az meg 100% :D gyakori nagyon kezd az átlag értelmi szint lesullyedni, itt már nem az számít hogy egy válasz a kérdést tekintve hasznos e vagy sem, hanem hogy kinek melyik válasz tetszik vagy sem. És a véleményüket nyilvanitjak ki a kis kezecskekkel, nem pedig a válasz hasznosságát. Elkorcsosult a gyakori is már sajnos. Na mehet a le pontozás! :)
2018. jan. 12. 19:07
 34/35 anonim ***** válasza:
Utolso én felpontoztalak,mert egyet értek veled a pontozással kapcsolatban. Sokszor ha oszinte vagy és segitenél a kérdezonek aki csak sirni jott v épp mocskolni vkit,nem valos megoldásért, akkor is kb null vagy,mert az igaság nagyon tud fájni,és inkább dugnak homokot a fejükbe egyesek.
2018. jan. 12. 19:12
 35/35 anonim ***** válasza:
Inkább dugnak homokot a fejükbe egyesek. Javitva. Homokba dugják a fejuket. *
2018. jan. 12. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!