Ha fiatalok vagytok (vagy lennétek), a karrieretek most kezdődött és dolgoztok, mire szándékoztok költeni a megkeresett pénzeteket, milyen céljaitok vannak vele?
Házat vennék. Egy gyönyörű kertes házat, olyat,ami városban van, a belváros is közel van, de mégis kertvárosi rész és mellettem van egy kis erdő :)
Ha milliárdjaim lennének, akkor luxusautót is akarnék:)
22/N
Hazaadok pénz anyunak,kifizetem a telefonszámlát,veszek cigarettadohányt,mert 70-ezres fizetésből ennyire futja.Talán még belefér egy kis turkáló.
Ha több pénzem lenne,megcsináltatnám a fogaimat,mert van velük egy kis probléma,vennék egy jobb telefont mert ami van,az egy éves,de sz*rakodik.Meg jó lenne megcsináltatni a számítógépet,mert már megint köhög szegényke.
Félretennék amennyit lehet, nem kell minden este bulizni, havi 1-2 hétvége belefér, ott se kell tízezreket költeni.
Ha félretettem volna havi 50-et amikor elkezdtem dolgozni 10 éve, akkor most kb. megvehettem volna a 7millás házamat kp-re, nem kéne 20 évig havi 70-80-at fizetni. Amíg szülőknél laktam, megtehettem volna, hogy spórolok (is), most már ez a kötöttség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!