Miért kell valakit megszólni, mert arra költi a megkeresett pénzét, amire akarja?
Figyelt kérdés
Vettünk egy luxusnak számító dolgot, sok ismerősünk gúnyos megjegyzéseket tesz, miközben nekik pl. van gyorsasági motorjuk, ami ugyanannyiba került, ráadásul azt csak egyedül tudja használni,mi meg többen.2011. júl. 5. 16:25
1/13 anonim válasza:
A szomszéd fűje mindig zöldebb. Nem kell vele törődni, irígy.
2/13 anonim válasza:
Engem ugyan nem érdekel!Ha van akkor költse!Én is azt tenném!
3/13 anonim válasza:
ne foglalkozz más véleményével.Csak irigy kutyák!
4/13 anonim válasza:
Kb. 10 évvel ezelőtt vettünk egy új Opel Astrát, előtte Ladánk, meg Trabink volt, hát ne tudd meg, miket kaptunk, közben évekig kuporgatott apa rá, plusz hitelre vettük. Vannak fura dolgok, ne törődj vele, élvezd azt a valamit:-)
5/13 anonim válasza:
Egyszerű irigység.Ilyenek az emberek.
6/13 anonim válasza:
Mert valamiért muszáj mindig megszólni az embert. Sokaknak szerintem nem is teljes a napjuk, ha nem szóltak le mást aznap valamiért.
Őszintén már nem érdekel :)
7/13 anonim válasza:
Irigyek, mi is nemrég vettünk egy hatalmas tv-t és kigúnyoltak, hogy egy szennyes kosarunk sincs, mert dobozba rakjuk a szennyest.
8/13 anonim válasza:
mi is nem rég vettünk uj autót.Évekig gyüjtöttem én is,hogy meglegyen.Amikor megvettük az ismerősök álla leesett és legtöbben azzal jöttek,hogy mennyi volt,meg,hogy honnan volt a pénz,meg talán hitelre vettük.A legrosszabb az volt amikor azt mondták,hogy ugy is összetörjük majd.Az emberek irigysége kiismerhetetlen,mindig lessz az életben olyan aki megszól,megbánt,és irigy lessz határtalanul:(
9/13 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, inkább senkivel nem osztjuk meg az örömünket, mert rögtön azzal jönnek, hogy, de jól megy. Persze a mögötte lévő munkát nem irigylik tőlem.
2011. júl. 5. 16:49
10/13 anonim válasza:
Mi néhány éve újonnan átadott társasházba költöztünk. Egy évre rá kocsit vettünk (igaz, hogy nem az olcsóbbik fajtából, de hitelre), mikor a szomszédok még nem tudtak ilyen nagy kiadásokat megengedni maguknak. Egy hónapig nem köszöntek nekünk!!, még nekem sem, pedig 17 évesen semmi közöm nem volt a család pénzügyihez. :S
úgyhogy ne foglalkozz velük, csak féltékenyek, mert Te megteheted (vagy mert Te is megteheted)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!