Ugye az anyám nem nyúlhat hozzá a diákmunkával megkeresett pénzemhez? 16 vagyok
Holnap bemegyek és intézkedem.
Nekem is Ersténél van számlám.
Épp azt akartam mondani akit az előző - ha a bankkártyát lefotózza akkor tud vele online vásárolgatni. Ha bemész ma a bankba akkor rakj rá vásárlási limitet, azt nem tudja akkor átlépni semmiképp. És igen, mindenképp tájékoztasd a bankot, hogy ha édesanyád megjelenik mint törvényes képviselő, akkor te NEM jarulsz hozzá, hogy a pénzedet kiadják neki. Erről írass ott helyben egy jegyzőkönyvet. Ha esetleg sehogy semmi nem megoldható, akkor meg egyszerűen nyiss egy új számlát és rakd át a pénzedet.
Ha kell "felnőtt" segítsége, szívesen elmegyek veled jövő héten. 28 éves családos nő vagyok, de ezt úgyis leírom ha és amennyiben kell a segitsegem és megkeresel.
Hozányulhat mert még nem vagy 18 éves igy ő is kell bankban a számlanyitáshoz igy simán bemehet bankba és levehet számládrol de ha kértél sms értesités arol ha pénzt vesznek le számládrol akkor elég azt figyelni és mindent tudni fogsz
Amugy én ugy tudom hogy nem dolgozhatsz 8 órát amig nem vagy 18 éves .
Hát külföldi ösztöndíjakban ne nagyon bízz, nagyon kevés külföldi diáknak sikerül szereznie :-( A lakhatás meg, a legprolibb, kétágyas koliban is kb 90 ezer/hónap, és még nem ettél, nincsenek jegyzeteid,nincs bérleted, nem voltál beteg.
Nekem(ösztöndíjjal) kb 1 millió volt/10 hónap a költségem, úgy hogy én se jártam szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!