Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ugye az anyám nem nyúlhat...

Ugye az anyám nem nyúlhat hozzá a diákmunkával megkeresett pénzemhez? 16 vagyok

Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 21:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
97%
Elvileg nem,gyakorlatilag igen.
2018. jan. 3. 21:09
 2/35 A kérdező kommentje:
Ha saját számlán van a pénz akkor is meg tudja tenni? Ugyanis 15 éves korom óta diákmunkázom , eleinte még csak kevesebbet dolgoztam, heti 2- 3 alkalommal de 16 éves korom óta folyamatosan heti 5 alkalommal melózom( hétvégén 2x8 órát, hétköznap 3x6 órát suli után) ráadásul az egész nyáriszünetet végigmelóztam.Nemsokára 17 leszek.Mivel az egyetemre gyűjtök ezért nem költöttem egy Ft- ot sem a megkeresett pénzből.És nem azért gürizem lassan két éve hogy lenyúlja..
2018. jan. 3. 21:16
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
ha saját számlára kapod a pénzt, nem. készpénzt el lehet rejteni. ha az ő számlájára egy, akkor az ciki
2018. jan. 3. 21:16
 4/35 A kérdező kommentje:
Kösszi megkönnyebbültem.
2018. jan. 3. 21:19
 5/35 anonim ***** válasza:
2%
Cuki hangod van
2018. jan. 3. 21:22
 6/35 A kérdező kommentje:
Hát megnézem neked milyen hangod lenne ha 2 teljes évig lemondanál mindenről amit a korodbeliek csinálnak, heti szinten 5 napot ezért güriznél hogy megvalósítsd az álmaidat majd valamelyik rokonod beközölné veled hogy kell neki a pénzed...biztos mosolyognál
2018. jan. 3. 21:33
 7/35 anonim ***** válasza:
59%
Az ilyen családnak kell a gyerek fejos tehénnek. :(
2018. jan. 3. 21:37
 8/35 A kérdező kommentje:
15 éves korom óta dolgozom.Dolgoztam már tescoba árufeltöltőként, voltam már mc donaldsba és jelenleg burger kingbe vagyok.Attól vonom meg magam hogy én nem vásárolgatok mint a korombeliek, nem járok divatos ruhákba, nem járok szórakozni, nincsen hobbim csak otthon néha tornázom, nem járok különtanárhoz semmiből inkább szenvedek vele egyedül kétszer annyit.Suli után nem megyek sehova csak dolgozni 2 nap kivételével amikor hazamegyek egyből tanulni.Nem megyek programokra haverokkal mint a korombeliek kizárólag azért dolgozom hogy az egyetemre félretegyek.
2018. jan. 3. 21:43
 9/35 A kérdező kommentje:
Hát az én pénzemet biztos nem fogják megkapni ugyanis nem keveset gyűjtöttem össze és nem kevés munkával.Az emberek mindig csak arra irigyek ha valakinek sok pénze van de az elvégzett munkának a mennyiségére már nem irigykednek.
2018. jan. 3. 21:45
 10/35 anonim ***** válasza:
93%
ez tiszteletre méltó. szüleid helyében büszke lennék rád, nem lenyúlnám a pénzedet. sok sikert kívánok az életben, ilyen hozzáállással biztos, hogy sikeres leszel :) a
2018. jan. 3. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!