Elfogadjatok a gyereketek parkapcsolatat?
A 23 éves lanyom, egy hete meselt az új "baratjarol", aki, amiket elmeselt, egy normalis emberről van szó, aki megbecsuli, segíti a dolgaiban,iskolaiban,munkajaban stb stb.
Igen, de utolag kiderult hogy ez a "Szentlelek" egy 18 évvel idosebb a lányomnal, és egy eléggé tehetős férfiról van szó. (Több cég stb, lenyegtelen is.) Az apjának meg nem mondtam, a ferfi próbál "kedveskedni" hogy amíg szemelyesen nem talalkozunk apró figyelmessegeket küldözget a lányommal a haza, egy kézilabda csapatnak szurkolnak az apjával ahova őt mint "diszvendeg" hívják közölte h szivesen elmenne együtt kézilabda meccsekre stb a lányom apjával ez a ficko.
Mégis hogyan reagáljak erre a korkulonbsegre? Első benyomasra egy joindulatu embert kelt, de bennem mégis bennem van hogy féltem a lanyomat, hogy csak kihasználná.
17 évesen ismerkedtem meg a párommal, 12 év korkülönbség van köztünk és nem mellesleg kb 200 km. Szóval nemcsak a kor az, ami először problémaként felmerült. Lassan 3 éve együtt vagyunk, keresett a közelünkben munkát, így a hétköznapokat (legalábbis az estéket) együtt töltjük. Hétvégén haza kell mennie, mert hétfőn a megyéjében dolgozik.
Persze, a szüleim nekem sem engedték az elején, mivel ő nekem az első komoly kapcsolatom, de ahogy teltek az évek, egyre jobban beilleszkedett a a családunkba. Együtt tervezzük tovább az életünket, persze előttem még sok minden áll, amivel ő is tisztában van: májusban érettségi, egyetem (3 év), aztán munka. Csak ezek után beszélhetünk majd komolyabban arról, hogy családtervezés.
A lányodnak kell tudnia, hogy megbízik-e a pasiban, felnőtt nő, bízz benne. Ha még mindig fogni akarod a kezét, nem fog önállósodni, nem tud majd döntéseket hozni a saját életével kapcsolatban. Manapság nagyon felfújják ezt a "sok a korkülönbség" dolgot, de ha két ember jól kijön egymással minden értelemben (persze, nézeteltérések egy olyan kapcsolatban is lehetnek, ahol csak 3 év a különbség, ezeket meg kell tudni beszélni és megértőnek kell lenni egymással szemben), akkor egy teljesen boldog, kiegyensúlyozott kapcsolata lehet vele. Ha őt nem zavarja ez, és a férfit sem, akkor te legyél az utolsó, akit ez zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!