Nők, elfogadjátok magatokat egy kis/sok felesleggel?
Ezernyi elmélet van az étkezésről, én azt tudom, ha alig eszek 1200 kalóriát, de azt mind este tolom be, akkor ugyanúgy hízok, mintha egész nap ennék. Tehát az esti étkezés mindenképpen hízlal.
Én nem tudom magam elfogadni, zavar ha nem úgy állnak a ruhák ahogy annak kellene. És ne is fogadja el így magát egy nő, mert ha nem törődik magával, szépen-lassan csak terebélyesedni fog..
Nálam pont az ellenkező a probléma. Nem tudok hízni kicsit sem, ha úgy alakul, hogy ki kell hagynom egy étkezést, sírva tudnék fakadni, mert tudom, hogy fogyok. De igazad van, én is rájöttem már, hogy tulajdonképpen tök mindegy hogy nézek ki, ha alapjában véve elégedett vagyok akkor más is szépnek fog látni.
Talán nekem annyival rosszabb, hogy nem olyan diszkrétek az emberek, mint a túlsúlynál. Ha meglátják, hogy híztál, max megjegyzik milyen csinos vagy, vagy nem mondanak semmit, de nekem mindig a képembe vágják, hogy jajj de vékony vagyok, már megint fogytam-e stb. Nagyon rossz. Igyekszem elfogadni magam, nem könnyű.
Én örülnék egy kis plusznak. Nem nagyon szoktam figyelni arra, miket kajálok.
Persze itt nem arra gondolok, hogy késő este nekiállok körömpörköltet falni, hanem egyszerűen:
Ha éhes vagyok, eszek.
Nem hízlal jobban az esti étkezés, ez akkora baromság, hogy nagyobb se kell.
Egyébként meg nem az a fontos, hogy a pasidnak tetszen, hanem hogy magadnak. Ha magadnak tetszel, a pasidnak is fogsz. Viszont ha neki akarsz megfelelni, és szakítotok, akkor véged, mert tőle függővé teszed az önbizalmad.
"Szerintem kövéren senki nem fogadja el magát."
Ez azért elég bátor kijelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!