Elfogadjatok a gyereketek parkapcsolatat?
A 23 éves lanyom, egy hete meselt az új "baratjarol", aki, amiket elmeselt, egy normalis emberről van szó, aki megbecsuli, segíti a dolgaiban,iskolaiban,munkajaban stb stb.
Igen, de utolag kiderult hogy ez a "Szentlelek" egy 18 évvel idosebb a lányomnal, és egy eléggé tehetős férfiról van szó. (Több cég stb, lenyegtelen is.) Az apjának meg nem mondtam, a ferfi próbál "kedveskedni" hogy amíg szemelyesen nem talalkozunk apró figyelmessegeket küldözget a lányommal a haza, egy kézilabda csapatnak szurkolnak az apjával ahova őt mint "diszvendeg" hívják közölte h szivesen elmenne együtt kézilabda meccsekre stb a lányom apjával ez a ficko.
Mégis hogyan reagáljak erre a korkulonbsegre? Első benyomasra egy joindulatu embert kelt, de bennem mégis bennem van hogy féltem a lanyomat, hogy csak kihasználná.
Szóval a lányod 23 éves a párja 40 éves.
Sokat nem tudsz tenni, hiszen a lányod felnőtt nő aki idősebb férfiakra bukik. Annyit tehetsz, hogy elfogadod a helyzetet, és reménykedsz, hogy boldog lesz.
Vannak párok akik boldogan élnek ilyen nagy korkülönbség ellenére is. De vannak akiknél hamar kiütközik majd
A 40 éves pasi kihasználná a 23 éves lányodat?
Hát nem is tudom... általában fordítva szokott történni...
Én 17 éves voltam amikor megismertem a páromat aki 18 évvel idősebb nálam.
Nem volt gond, szüleim gyorsan elfogadták, pedig annyi idős, mint a testvèreim.
Jól meg vagyunk nem is lehet észrevenni a korkülönbséget semmilyen tèren.
Ennek lassan 7 éve, azóta született 2 gyerekünk.
Adj időt a kapcsolatuknak és majd elválik, hogy mi lesz.
Szóval ez a kérdés vagy troll vagy te vagy a lány.
Egy anya akinek felnőtt lánya vagy fia van nem így beszél ahogy te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!