Kismellű (A) lány/nő társaim . Ti elfogadjátok magatokat, hogy viszonyultok a melleitekhez?
Szia! Először is bocsi, hogy írok, nekem nem A-s a mellem de úgy éreztem írnom kell.
Először is egyáltalán ne érezd magad kevesebbnek mert NEM VAGY.
Vannak akik a pici melleket szeretik, sőt, undorodnak a nagyobbtól. Sőt, azok a férfiak elkerülnek akik csak a mellre mennek, de az ilyenért egyáltalán nem kár!
Meglehet hogy még nagyobb lesz a melled, terhesség után több pici mellű ismerősömnek lett szép és nem lógós melle. Igen a gravitáció is a te oldaladon van.
És tudom, könnyű mondani hogy legyél büszke és ne sajnáld, de tényleg, ne tartsd magad kevesebbnek egy méretnél.Nem ez határoz meg téged, aki ez alapján ítél azért már alapból nem kár és csak önmagát minősíti.
Hogyha mindez nem segít, akkor még mindig ott van a műtét, de szerintem mindenképp várj terhességig, már ha persze szeretnél majd egyszer babát :)
Hidd el, szép vagy te így is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!