Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan viszonyultok ahhoz, ha egy pasi szeret "cicizni", tehát szopizni a melleteket nem feltétlenül szexuális kontextusban, például ha már fekszetek az ágyban és mindjárt elalszotok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 1. 22:15
1/13 anonim válasza:
Hát ha ilyen szavakat használ egy férfi, hogy "szopizni", akkor mindentől elmegy a kedvem.
2/13 anonim válasza:
Elsonek butan hangzik a kerdes...
De parom 'poenbol' keles utan sokszor rakap a cicimre. Mondvan jar neki a reggeli tejecske. Es h le kell szivni mert be vannak duzzadva.
Felreertes ne essek nem vagyok se anya, nincs tejem se, csak nagyok. O se gondolja komolyan.Es hogy kicsit jatszik veluk erre ennyit mond.
3/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy például este elmentek a pároddal lefeküdni, szexeltek, és aztán a pasi úgy alszik el, hogy szopja a ciciteket, cuminak használja.
2017. márc. 1. 22:24
4/13 anonim válasza:
Nekem visszás lenne, valamiféle anyakomplexust sejtenék mögötte.
5/13 anonim válasza:
Jaaa...hat iiigy. Kicsit fura mar.
De ez legyen a legnagyobb problemam vele :D
En sokszor ugy alszom el h fogom a futyijet...hat istenem :D
6/13 anonim válasza:
én imádom, ha szopiznak engem, kedvenc ébresztőm. :)
7/13 anonim válasza:
NEM! 1-éven aluliaknak volt ez megengedett.
Nagyon irritál'a gondolat is.
8/13 anonim válasza:
A barátnőm nagyon szereti, ha masszírozom, a számmal kényesztetem. Sokszor csinálja azt, hogy fogja a fejem, előveszi a melleit és rányomja, vagy berakja a melltartójába a kezem, hogy gyurmázzak. Persze ez sosincs ellenemre és nekem is nyugtató. :)
9/13 anonim válasza:
Jó dolog ,de csak egy bizonyos ideig.Engem zavar ha túl sokat foglalkozik a melleimmel és nem halad közben lefelé.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!