Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kiéheztetem a pasim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiéheztetem a pasim?

Figyelt kérdés
Minden praktikát bevetettem már szinte...Szerepjáték,szexi fehérnemű, gyengéd, dúrva szex stb.Kivéve a több partner, mert azt egyikünk sem igényli.7hónapja vagyunk együtt, és nincs semmi baj a szexuális életünkkel.Naponta többször is megkívánjuk egymást.De mivel párom 9 évvel fiatalabb, nem szeretném, hogy megunjon.Én vagyok az első komolyabb kapcsolata.Előttem csak szexuális partnerei voltak.A minap felvetette, hogy milenne ha kicsit kiéheztetném?Az ötletem az lenne, hogy olyasmi legyen mint az elején..Udvarlás, hosszú csókcsaták, tapi, de semmi szex!3hétig mindennap taliztunk szinte, és addig nem feküdtem le vele.A kérdésem az lenne, hogy jó ötlet-e férfiak, hogy újra húzzam az agyát, udvaroltatom stb..kb 1 hétig..tovább úgysem bírnám.Ez feldobná a nemi életünket?Mit gondoltok?Egyébként együtt élünk, RGO nem lenne teljesen ugyanaz, de valahogy meglehetne oldani szerintem..Vagy ha van valami jó ötlet, azt szívesen fogadom!Köszönöm az épkézláb válaszokat.

2017. febr. 27. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Fürödjetek együtt, meg lehet olyan is, hogy tv nézés meztelenül, de közben nincs szex.

Az udvarlás nem rossz ötlet, de közben szépen, fokozatosan menjetek előre, egyre bizalmasabb dolgokkal, és a hét végén jöhet az egész napos szex :-)

2017. febr. 27. 14:06
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó ötlet.

Én még annyit tennék pluszként,hogy indítanám ezt az egészet azzal,hogy elmennétek szórakozni külön és ott "úrja" megismerkednétek. Meglenne a maga filingje...

2017. febr. 27. 14:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Mindennap egyutt furdunk..Lehet, hogy inkabb nem kellene mindennap egyutt furdeni?😁 koszonom a tippet..Szepen, fokozatosan haladni..Fuu csak birjam ki
2017. febr. 27. 14:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Erre mar en is gondoltam, hogy valahol "veletlenul" osszefutnank, mintha ott taliznank elosszor 😉 akkor a 7veget ezzel pecsetelnenk meg..klassz 😁
2017. febr. 27. 14:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet, én olyanokat is csinálnék hogy direkt kihívó ruhákat húznék fel, pólókat melltartó nélkül, de nem engednék semmi intim dolgot, max csók. Ha együtt éltek, fehérneműben mászkálnék, stb, de ha hozzám érne eltolnám a kezét meg ilyenek.
2017. febr. 27. 14:56
 6/12 A kérdező kommentje:
☺ koszi a tippet utolso 😉 mindent a szemnek semmit a keznek
2017. febr. 27. 14:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Erenyov ??? Az tuti modszer :-D
2017. febr. 27. 15:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Hihi ugy ugy..ha be tudnak szerezni egy erenyovet milyen klassz lenne 😂
2017. febr. 27. 15:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Tul vagyunk az elso napon...☺ kibirtuk, mert faradt volt 😂
2017. febr. 28. 09:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Azt nem próbáltam, hogy mi történik, ha van szexuális izgatás, de nincs valódi szex (elélvezés), mert ha nekem föláll a farkam, és ott van a nő, akkor egyértelmű, hogy rámászok (hacsak nem könnyít rajtam).

Ha nem vagyunk egymás mellett, akkor a harmadik-ötödik napon van a csúcspont. Ha tovább húzzuk az időt, megeshet, hogy a libidó csökken, már nem kivánom annyira.

Azt vettem észre, hogy az ondó mennyisége is csökken egy idő után, miközben be is sűrűsödik.

A szünet utáni első menet gyorsabb, az élvezet erősebb, de ez azt is jelenti, hogy a nőnek nem feltétlenül kielégítő. Az is igaz, hogy utána hamarabb leszek harcrakész, és a második menet már a nőé.

2017. febr. 28. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!