Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiéheztetem a pasim?
Fürödjetek együtt, meg lehet olyan is, hogy tv nézés meztelenül, de közben nincs szex.
Az udvarlás nem rossz ötlet, de közben szépen, fokozatosan menjetek előre, egyre bizalmasabb dolgokkal, és a hét végén jöhet az egész napos szex :-)
Szerintem teljesen jó ötlet.
Én még annyit tennék pluszként,hogy indítanám ezt az egészet azzal,hogy elmennétek szórakozni külön és ott "úrja" megismerkednétek. Meglenne a maga filingje...
Azt nem próbáltam, hogy mi történik, ha van szexuális izgatás, de nincs valódi szex (elélvezés), mert ha nekem föláll a farkam, és ott van a nő, akkor egyértelmű, hogy rámászok (hacsak nem könnyít rajtam).
Ha nem vagyunk egymás mellett, akkor a harmadik-ötödik napon van a csúcspont. Ha tovább húzzuk az időt, megeshet, hogy a libidó csökken, már nem kivánom annyira.
Azt vettem észre, hogy az ondó mennyisége is csökken egy idő után, miközben be is sűrűsödik.
A szünet utáni első menet gyorsabb, az élvezet erősebb, de ez azt is jelenti, hogy a nőnek nem feltétlenül kielégítő. Az is igaz, hogy utána hamarabb leszek harcrakész, és a második menet már a nőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!