Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért baj, ha egy pasi análszexre vágyik?
Az, hogy szexet akarsz nem baj, van olyan nő, aki szintén csak erre vágyik.
Az anál, már más kérdés, amíg én csak a szexben benne lennék, az análban már nem, mert nem szeretem.
Ahhoz azért, inkább már kell egy bizonyos fokú bizalom és ismeretség, alkalmiban nem megyek bele sosem.
Ha tartós kapcsolatban, ez a párom egyik legnagyobb vágya, akkor időnként benne vagyok.
"Ha meg azzal kezdem, hogy análszexet akarok, akkor máris esèlytelen"
kicsit úgy hangzik, mintha téged csak a saját kielégülésed érdekelne...
ebből a kezdeményezésből kb az jön le, hogy nem kölcsönös testi kapcsolatot szeretnél, hanem seggbe baxni a csajt, hogy neked jó legyen...
24F
Ezért is.
"Az anális szex veszélyei
Az anális szex rendkívül sok veszélyt rejt magában, még akkor is, ha a résztvevők betartják az alapvető "előírásokat". Régen úgy is gondolták, hogy az AIDS a homoszexuálisok betegsége, de ma már tudjuk, hogy a veszély mindenkire leselkedik. Számos kutatás bizonyította, hogy anális szex során terjed leginkább az AIDS, de más nemi úton terjedő betegségeket is - például hepatitiszt - könnyen "összeszedhet" az ember!
A végbél alapos kimosása és tisztítása (akár beöntés útján is) ellenére sem kerülhető el teljes mértékig, hogy az anális közösüléskor bizonyos baktériumok, és egyéb nem kívánatos anyagok a hímvesszőre kerüljenek. Ezért aranyszabály, hogy anális közösülést követően ne történjen vaginális közösülés, illetve felláció, vagyis ne kerüljön a férfi nemi szerve a partnere hüvelyébe és szájába. Továbbá fontos figyelmeztetés, hogy az erőszakos anális közösülés alkalmával a durva behatolás felsértheti a végbélzáró izmot, és bélnyálkahártya sérülést, mikrosérüléseket és bevérzést okozhat. Az anális szexnél a védekezésben nélkülözhetetlen a megfelelő gumióvszer, valamint síkosító anyagok használata. Rendszeres anális közösülés esetén a végbélzáróizom kitágulhat, ellanyhulhat, ami székleteresztéshez vezethet. Az anális közösülést a mai korban a legtöbb társadalom erkölcsileg elítéli."
Csináld, de vigyázz és olyat keress, aki szintén akarja!
9# Miért kényszeríted magadra az anált???Mert buta vagy(Bocsi) és azt hiszed hogy ezzel magad mellett tarthatod a pasit.Ezért amit kér mindent megteszel,pedig nem csak szexért marad,mert akkor elég lenne neki egy ribizli is.De akkor szorítsd a fogad es sírj ha ilyen ... Vagy!!
Ha én nem akarom márpedig nem,akkor azert sem fogom engedni mert ő akarja.Lehet menni máshoz,persze miután mi szakítottunk.L/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!