Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért baj, ha egy pasi análszexre vágyik?
Figyelt kérdés
Sokszor az van, hogy ha kiderül, hogy csak szexelni akar a pasi akkor milyen izè, mièrt nem azzal kezdi. Ha meg azzal kezdem, hogy análszexet akarok, akkor máris esèlytelen...2017. febr. 28. 10:02
11/20 anonim válasza:
*Már persze ha annyira erőlteti az anált,én meg ugye nagyon nem akarom
12/20 anonim válasza:
Nem kényszerítem magamra mert nem csinálom... 1 x volt és elég volt
13/20 anonim válasza:
Azért baj mert én nem vágyok rá:D Keress olyan lányt, aki vágyik rá és meg van oldva a probléma.
15/20 anonim válasza:
Nah ebben a kérdésben nem lesz teljesen hasznos válasz. :P Megjöttek az anál kedvelők és leszavaznak minden ellenkező véleménnyel rendelkezőt. :D Pedig csak félre kéne tenni az önzőséget.
16/20 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj, egy felcsatizossal jol megrakom a pasit aztan mehet.
31/N
17/20 anonim válasza:
Ez az érv teljesen hülyeség! A pasinak van prosztatája, ha megb@§zod felcsatolhatóssal akkor van esélye valós orgazmushoz jutni, míg egy nőnek nincsen prosztatája... Így ugyan ÉLVEZHETI (!) is akár, da csakis kizárólag az ánálisszextől nem juthat orgazmusig.
Ettől függetlenűl akik élvezik az anált még nem lesznek önzőek vagy szemetek, mint írtam egy nőnek is örömet okozhat, szóval hagyjuk már ezt az ítélkezés dolgot, meg ne jelentsük ki ténszerűen hogy az anál rossz ugyanis nincs hozzá jogunk!
Vannak akik élvezik, ez TELJESEN NORMÁLIS. Ha ők 4 fal között csinálják ahhoz semmi közünk.
18/20 anonim válasza:
Mert a legtöbb nőt nem indítja be, hogy közlöd velük az önző igényeidet. Ha már a lány be van indulva, és volt némi normális szex, akkor esélyesebb, hogyha elkezded kényeztetni a popsiját, hagyni fogja az anált is, de így, hogy csak közlöd velük, inkább rémisztő és tolakodó, mint beindító.
19/20 anonim válasza:
Hogy miért nem? Mert fáj. És nem vagyok szeretetszolgálat, hogy idegen pasiknak engedjek olyat, amit a nem létező páromnak sem, szimplán mert fáj, és ugye a szexnek nem az lenne a lényege, hogy fájdalmat okozzunk másoknak.
20/20 anonim válasza:
Kérdező a leghitelesebben akkor tudod meg, ha beledugsz a segg..edbe egy cukkinit, vastag répát, ami kéznél van.Utána megtudod, miért is nem élvezi egy nő, és miért is baj a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!