Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy viszonyultok a vékony fiúkhoz?
Eléggé vékony testalkatú vagyok, egyszerűen bármennyit eszek, alig hízok (nem betegség, genetikai okai vannak, a családban sok a vékony). Hogy viszonyultok az ilyen fiúkhoz akik kicsit vékonyabbak az átlagnál? Bejön, taszít, vagy semleges/nem ez számít? Kizáró ok lenne ez?
Ui.: Ne egy páva "menőgyereket" képzeljetek el, nem menőségből vagyok vékony.
19/F
Ha nem várja el, hogy nádszálvékony legyek (megjegyzem, átlagos alakom van), akkor egyáltalán nem zavar. :) Nem ez alapján ítélem meg az embereket. Ugyanúgy lehet férfi a szememben, és nagyon is tisztelni fogom, ha azt is tudom, hogy próbálkozik. :))
Kitartás, biztos találsz majd egy lányt, akit szintén nem fog zavarni.^^
Elviekben szupervekony vagyok bar nem hiszem... csak sokan mondjak 😂
Szoval lenyeg: ha nalam sokkal vekonyabb azert hulyen erzem magam de nekem van hogy kifejezetten tetszik de most nem a streber 40 kilo vasaggyal okoskodo gyenguc mindentjobbantudok sracokra gondolok persze 😂
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek!
Nem várom el hogy nádszálvékony legyen a lány. Megváltoztatni meg főleg nem akarom azt a személyt, aki tetszik.:)
Hasonló kategória vagyok mint amit #4 ír, pár cm-vel kisebb vagyok, de pár kilóval kevesebb is.
Jöhetnek még válaszok.:)
Szemely szerint nem a nagyon vekony fiukra figyelek fel, de ugy alakult, hogy sovany baratom van. Nem gondoltuk volna, hogy kialakul tobb baratsagnal, de igy lett. Nos, nalam az elso helyen all az, hogy normalisan lehessen beszelgetni egy fiuval,a humor, a kedvesseg, segitokeszseg.
P.S. Olyant meg nem lattam, hogy egy fiunak a vekonysaga miatt nincs baratnoje.
19/L
Gondolj a jó oldalára ember, mert állítólag a testesebb, combosabb csajoknak a te cingár fajtád jön be a legjobban!!!!
Én belém meg hiába volt szerelmes sok lány, egyszerűen valahogy nem tartom elég ízletesnek a soványokot, pedig csajokból mindig az a trend, hogy sovány legyen!
Mondjuk mostaninak jók a combjai, de még mindig túl sovány, nem tudom, ne agyalj ezen, elvégre nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!