Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy viszonyultok a NAGYON kicsi mellhez+vékony testalkathoz? KÉP Kizáró ok lehet?
Természetesen megértem, nyilván jó lehet egy nagy puha mellel játszani. De vannak olyanok is, mint én, akiknek kb. a szúnyogcsípés kategória van. Igényes, csinosan öltöző lány lennék, ahogy észrevettem sok fiúnak tetszem.
Viszont nagyon gátlásos vagyok, mert extra kicsi mellem van. Igazából ezért nem volt eddig párkapcsolatom, nem mertem volna levetkőzni más előtt, félek attól, hogy valakinek emiatt elmenne tőlem a kedve...
Itt van pár kép, nem saját de szerintem elég jól tükrözik a helyzetet:
165 cm és kb. 46 kg vagyok
Ilyesmi alakom van hozzá, csak egy kicsit vékonyabb a derekam meg a bordáim jobban kiállnak (nem vagyok anorexiás..):
Ne gyertek azzal, hogy még nőni fog...
Főleg 18 éven felüliek válaszát várom. 18/L
Én esküszöm Neked, semmi bajom nincs a nagyon kicsi mellel. Le is pontozhatnak, nem hat meg.
Az én barátnőm, akivel 2 évig együtt voltam, elég kis mellű volt és imádtam a cicijeit. Egyáltalán nem ezen múlik a szeretet, tűz, és lángolás. Abszolút semmi baj ezzel! :)
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!