Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy viszonyultok a NAGYON kicsi mellhez+vékony testalkathoz? KÉP Kizáró ok lehet?

Figyelt kérdés

Természetesen megértem, nyilván jó lehet egy nagy puha mellel játszani. De vannak olyanok is, mint én, akiknek kb. a szúnyogcsípés kategória van. Igényes, csinosan öltöző lány lennék, ahogy észrevettem sok fiúnak tetszem.

Viszont nagyon gátlásos vagyok, mert extra kicsi mellem van. Igazából ezért nem volt eddig párkapcsolatom, nem mertem volna levetkőzni más előtt, félek attól, hogy valakinek emiatt elmenne tőlem a kedve...

Itt van pár kép, nem saját de szerintem elég jól tükrözik a helyzetet:

165 cm és kb. 46 kg vagyok

[link]

[link]

Ilyesmi alakom van hozzá, csak egy kicsit vékonyabb a derekam meg a bordáim jobban kiállnak (nem vagyok anorexiás..):

[link]

[link]

Ne gyertek azzal, hogy még nőni fog...

Főleg 18 éven felüliek válaszát várom. 18/L

2013. ápr. 1. 22:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

20as voltam

*22f

2013. ápr. 1. 23:10
 22/28 anonim ***** válasza:

nekem mindig a képeken látható filigrán lányok voltak az ideáljaim.

az egy más kérdés, hogy sose volt módom testközelbe kerülni velük, és a pici, de érzékeny mellüket kényeztetni.

ha a popsid formás, nem "csontos" akkor ne akard nagyon edzeni. furcsán néznél ki.. :-)

amúgy a normális srácoknak nem csak az a fontos,hogy mik a külső méretek, hanem, hogy mennyire azonos az érdeklődési kör, milyen programokat lehet csinálni együtt, lehet-e beszélgetni,hosszú távra lehet-e vele tervezni az életet vagy csak üres fejű, néhány alkalmas cicababa a lány...

2013. ápr. 1. 23:11
 23/28 anonim ***** válasza:

ne hallgass rá. Sosem árt ha edzel a fenekedre.És nem, nem néznék ki furcsán. Szerintem ha csinálnál magadnak egy ilyen feneket:

Akkor senkit sem fog érdekelni, hogy mennyire nincs melled..

[link]

2013. ápr. 1. 23:16
 24/28 anonim ***** válasza:
rosszul linkelte,: [link]
2013. ápr. 1. 23:17
 25/28 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem jelentene hátrányt az ilyen mell :D

Nekem még ma is ő az egyik legkedvencebb híres személyem.

[link]

[link]

Ja és ha már szóba került a fenék, az tényleg fontosabb mint a mell. Azt pedig úgy alakíthatod ahogy akarod, és még szilikon sem kell :)

[link]

[link]

2013. ápr. 1. 23:24
 26/28 anonim ***** válasza:
Kicsi, de ha minden más rendben van (szép arc, feszes kerek popó) akkor belefér!
2013. ápr. 1. 23:29
 27/28 anonim ***** válasza:
hűha... tetszik nagyon! :)
2013. ápr. 1. 23:40
 28/28 anonim ***** válasza:

Ez teljesen pasifüggő, hogy ki milyet szeret. :) Persze.. lesz olyan, akinek nem kellesz majd emiatt, de lesz olyan is, aki épp ezt fogja imádni benned.

Anno nekem is voltak mellméretbeli problémáim, aztán a barátom, aki úgy szerette őket, ahogy vannak, megszerettette velem is az ikreket. :D

L/18

2013. ápr. 1. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!