Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy viszonyultok a NAGYON kicsi mellhez+vékony testalkathoz? KÉP Kizáró ok lehet?

Figyelt kérdés

Természetesen megértem, nyilván jó lehet egy nagy puha mellel játszani. De vannak olyanok is, mint én, akiknek kb. a szúnyogcsípés kategória van. Igényes, csinosan öltöző lány lennék, ahogy észrevettem sok fiúnak tetszem.

Viszont nagyon gátlásos vagyok, mert extra kicsi mellem van. Igazából ezért nem volt eddig párkapcsolatom, nem mertem volna levetkőzni más előtt, félek attól, hogy valakinek emiatt elmenne tőlem a kedve...

Itt van pár kép, nem saját de szerintem elég jól tükrözik a helyzetet:

165 cm és kb. 46 kg vagyok

[link]

[link]

Ilyesmi alakom van hozzá, csak egy kicsit vékonyabb a derekam meg a bordáim jobban kiállnak (nem vagyok anorexiás..):

[link]

[link]

Ne gyertek azzal, hogy még nőni fog...

Főleg 18 éven felüliek válaszát várom. 18/L

2013. ápr. 1. 22:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik az ilyen. igazából nekem az ilyen jön be leginkább, vagy a közepes, de a nagy már kevésbé.

és 18 elmúltam már

F

2013. ápr. 1. 22:56
 12/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam.

Azt még lefelejtettem, hogy a "fenék-ügy" még ugye nincs veszve, bár az sincs nagy, de azon tudok alakítani. Így elkezdtem rá edzeni mostanság.

13/28 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy itt mindenkinek ez a favorit, az olyan kérdésekhez hogy "milyen számodra az ideális alak" szinte mindenki azzal kezdi, hogy jó mell...:)
 14/28 anonim ***** válasza:

Szerintem simán jó, bár igaz, hogy az alsó tűréshatár közelében vagy. :-)

Azért ha lehet, ne fogyókúrázz. :-D

De ezek alapján tetszenél.

Szia.

19/F

2013. ápr. 1. 22:57
 15/28 anonim ***** válasza:

Figyelj, akinek azért megy el tőled a kedve mert kicsi a melled az elmehet a náthás p*csába, mert nem így működik. Amúgymeg hidd el, lehet akármilyen pushup meg szivacs, meg tudjuk mondani mekkora a melled. :)

Volt kismellű meg nagymellű barátnőm is, egyikkel sem a mellmérete miatt jöttem össze.

16/28 anonim ***** válasza:
#13 jó mell != nagy mell :d
 17/28 anonim ***** válasza:
13. ott a pont, ezek a buz1k lepontoztak, de amikor meg leveszi csóri csaj a melltartóját akkor meg fintorognak csak
2013. ápr. 1. 22:58
 18/28 anonim ***** válasza:

nem ez fogja eldönteni, hogy kezdek-e egy csajjal, vagy sem. Ha egy h*lye p*csa vagy, akkor nyilván kerülnélek, de ha el lehet veled beszélgetni is, és az arcod is tetszik, akkor simán :)

22F

2013. ápr. 1. 22:58
 19/28 anonim ***** válasza:

első osztályú lehetsz. engem az sem érdekel ha nincs melled. A vékony derék meg áááá, kikészít.

Ha most küldenél egy olyan arc nélküli képet hogy fekszel, és fölülről lefényképezed a tested úgy hogy jól behúzod a hasad, akkor bearanyoznád az estém.

22f

2013. ápr. 1. 23:05
 20/28 anonim ***** válasza:
Akinek ez a mérvadó azt már megette a fene. Az igazi szeretet nem arról szól hogy elég nagy-e a melled...ha a párod szeret, kb az lesz az utolsó ami érdekelni fogja.
2013. ápr. 1. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!