Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy viszonyultok a vékony fiúkhoz?

Figyelt kérdés

Eléggé vékony testalkatú vagyok, egyszerűen bármennyit eszek, alig hízok (nem betegség, genetikai okai vannak, a családban sok a vékony). Hogy viszonyultok az ilyen fiúkhoz akik kicsit vékonyabbak az átlagnál? Bejön, taszít, vagy semleges/nem ez számít? Kizáró ok lenne ez?

Ui.: Ne egy páva "menőgyereket" képzeljetek el, nem menőségből vagyok vékony.

19/F

2017. jún. 17. 17:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Korábban nekem is volt gondom a vékonyságom miatt. Éveken át űztem küzdősportot versenyszinten. (box, és sanda) Ha felveszek egy pólót, azt hinnétek még a szél is elfújna. A lányoknál nagyon sokat számít a látszat, hogy mit látnak egy férfiban. ha vékony vagy, rohamosan csökkennek az esélyeid, és még a nálad nagyobb darab emberek is csak lenéznek egy szórakozóhelyen pl. Nem egyszer voltam már ilyen helyzetben, és én nem akartam bajt. Körülbelül 70kg vagyok, és meg kellett már vernem nálam 3x nagyobb embereket is, nem jókedvemből. Ennyit arról, hogy nem a vékony pasi fog megvédeni.
2017. jún. 17. 18:32
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

"azért az auschwitzi menekült kategória már nem túl vonzó"

Auschwitzi menekült? :D

Mondjuk ha a 185 centi és 60 kiló még okés (és nem auschwitzi menekült), akkor nincsen gond, remélem, én is találok majd olyan lányt (175-180 között vagyok és kb. 55 kiló), akinek megfelel.

2017. jún. 17. 18:38
 13/26 anonim ***** válasza:

a 11. válaszoló vagyok, a csáknorrisz. Ne legyetek felszínesek, nem tehenek vagyunk az istállóban, hogy méregessük ki hány kg meg hány cm. Nem ezen múlik, ha szerelmesek lesztek.

A legfontosabb: a nők az alapján mérlegelnek téged, ahogy te magadat ( ha ezt megérzik, meglátják). Ha te aggódsz, hogy úristen vékony vagy, vagy bármi más miatt, hogy miért nem felelnél meg, és ő ezt megérzi, vagy tudja, akkor már azonnal megvan a skála, mi alapján lehet téged "mérni". Ha viszont határozott vagy, és nem akarsz neki megfelelni, még az is lehet, hogy annak is örül, ha egyáltalán szóba állsz vele. Tanuljááátok már meg ezt.:)

2017. jún. 17. 19:15
 14/26 anonim ***** válasza:
#12 azt úgy értettem, hogy akik nem haltak meg a táborban, nem pedig úgy, hogy elszöktek onnan. Lehet szerencsésebb szó lett volna a túlélő, de szerintem így is érthető azért hogy mire gondoltam:D
2017. jún. 17. 19:19
 15/26 anonim ***** válasza:
Tetszenek a vékony fiúk, mert én is vékony vagyok. L
2017. jún. 17. 19:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy a lányoknak tetszenek a vékony fiúk, magamon is úgy tapasztalom, de nem is az hogy vékonyok tetszenek nekik különösebben, mert a személyiség az ami számít, van egy ismerősöm aki tényleg nem szép arcra, mégissok barátnője volt már és igen szép barátnői voltak szerintem :D Miért? A srác laza, vicces, jófej ennyi :D Ha jó a személyiséged akkor a legtöbb lányt megtudod vele fogni, persze mindig lesz akinek nem jössz be és elutasít majd de azokkal meg minek törődsz, ha a következővel meg eltudsz beszélgetni :o
2017. jún. 17. 19:39
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Eddig egyáltalán nem tetszettek a vékonyabb fiúk, már csak azért sem mert én állandóan fogyókúrázom (nem vagyok kövér, csak szeretem tartani a súlyom) ezért mindig is húsosabb srácot képzeltem el magam mellé, aki mellett vékonyabbnak, kisebbnek érezhetem magam. Hát mit ad Isten, most egy vékony srác tetszett meg, teljesen odavagyok érte, egyáltalán nem zavar a vékonysága.
2017. jún. 17. 20:41
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem, tudom milyen nehéz hízni:)

Együtt hízókúrázhatnánk:D

2017. jún. 18. 21:07
 19/26 anonim válasza:

Csak a magas és vékony fiúk jönnek be. :)

18/L

2017. jún. 21. 18:17
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem tehetnek róla, ilyen a genetikájuk, tehát nem von le semmit, ettől még lehetnek jó pasik, ez nem rajtuk múlik.
2017. jún. 21. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!