Szerintetek elmondjam ezt a apámnak?
#50, Nézd már vissza a válaszokat! Na, szerinted hányan válaszoltak a ”Szerintetek elmondjam ezt az* apámnak?” kérdésemre? Kb. 10-en a kb. 40-ből, ugye? Na, akkor szerinted, ha leírtam volna ezt már az elején, akkor mivel foglalkoztatok volna? A kérdésemmel? Dehogy, hanem azzal a hülye ”molesztálással” -amit én egyáltalán nem tartok annak-, és nekem semmi kedvem azt olvasni 10 oldalon keresztül, hogy jelentsem fel a pasast, meg mekkora paraszt ez az ember!!! Gondolkozz már el ezen egy kicsit!
Mondjuk letojom ki hiszi el és ki nem. Mint írtam, én tudom mi történt és ez a lényeg.
Figyelj, én nem tudom, hogy mit vagy ezen felháborodva.
Eleve azt írtad, hogy nem történt semmi, a pali nem erőszakoskodott, egyből elfogadta a döntésed. Akkor ebből nekünk mégis honnan a francból kellett volna tudni szerinted, hogy több történt?
Válaszokat meg kaptál: mindenki leírta, hogy ne kattogj ezen, felesleges, mert ahogy írtad, nem történt semmi.
Erre most kifakadsz, hogy mégis történt valami, plusz még erőszakoskodott is kicsit.
Tudod, ha nem írod le egy ANONIM oldalon az egész sztorit, akkor ne várj normális válaszokat. Nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, meg mennyi a túlgondolkodásból hozzáköltött baromság, de ha azt írod, hogy nem akarod se feljelenteni se apádnak elmondani (ráadásul már évekkel ezelőtt történt), akkor mégis mi a kérdésed??
Leírták, hogy felejtsd el. Neked ez nem válasz.
Leírták, hogy ne agyalj ezen. Neked ez nem válasz.
Leírták, hogy mondd el apádnak. Te nem akarod.
Plusz leírod, hogy nem teszel semmit a férfi ellen.
Neked csak az a válasz, ha valaki kijelenti, hogy egy 16 éves még kisgyerek, és beteg idióta az, aki egy 16 évest szexinek mer találni. Aztán felháborodsz, hogy ha valaki legyerekesez, mert te felnőtt vagy, közben meg annyira pörögsz ezen a dolgon, mintha nem egy 16 hanem egy 12 évessel történt volna ez.
Saját magad is bele vagy már keveredve, hogy mit akarsz, meg mit nem, és ha tényleg annyira fontos lenne neked az egész, akkor már az elején leírtad volna a teljes sztorit. Lepontozhatsz, ha akarsz, de itt mindenki segíteni akart, csak te nem veszed észre. És igen, simán gondolhatja az ember, hogy kamu a kérdés, mert az elején nem jöttek túl "érdekes" válaszok, nem volt vita, erre gyorsan bedobtad a teljes sztorit azzal mentegetőzéssel, hogy te azt gondoltad, hogy itt mindenki gondolatolvasó, és kitalálják a problémádat abból is, hogy azt írtad, hogy "nem történt semmi".
Ne erőlködj, meg ne add az ártatlant, mert tudjuk, hogy kamu a kérdésed.
Akit tényleg molesztáltak, az nem írja azt, hogy nem történt semmi. Először azt írod, hogy minden rendben van. Nem volt elég heves a vita, ezért gyorsan hozzáköltöttél egy molesztálós sztorit, csak azt nem vetted figyelembe, hogy totál üti az egyik magyarázatod a másikat.
Ha molesztáltak, miért írod, hogy nem történt semmi?
Ha erőszakoskodott, miért írod, hogy nem volt erőszakos?
Ha nem történt semmi, miért várod, hogy az emberek kitalálják, mi a kínod?
Ha nem akarsz tenni semmit a pasas ellen, minek írtad ki a kérdést?
Egyértelműen kamu, hiába pontozol le. Magad is belekeveredtél, egyik kijelentésed üti a másikat, és akivel ilyen történik, az nem agyal ezen éveket. Ha unalmas az őszi szüneted, arról meg nem mi tehetünk.
Szerintetek ez molesztálás volt? Mert szerintem nagyon nem és ezt le is írtam!!! Én nem tartottam ezt olyan fontos dolognak, hogy leírjam, miért nem lehet nekem hinni???
A kérdésemre meg igenis kevesen válaszoltak. A legtöbbetek arra a válaszomra válaszoltatok, hogy ”36 évesen nőnek nézni egy 16 éves lányt, nem éppen normális”, de én szerintem világosan leírtam, hogy én nem azt nem tartom normálisnak, hogy nőnek néz egy idősebb pasi, hanem mást, csak hülyén, rosszul fogalmaztam elsőnek!!!
Ilyenkor adok hálát a Jó Istennek,hogy csúnyának és kövérnek születtem, és nincsennek közeli férfi ismerőseim,csak rokonok. Ámen!
Egyébként nagyon sajnállak, én megértem a helyzeted. A nem történt semmi kifejezéssel azt mondod,hogy nem feküdtetek le, és a nem volt erőszakos kifejezéssel pedig azt,hogy a nem válaszod után nem közeledett.
Segítenék szívesen, de sajna nem tudok:/
Ha velem történne ilyen,biztos elmondanám a szüleimnek, de a te helyzetedben inkább beszélnék azzal a férfival. Ha nem használ, akkor a szülőkkel, burkoltan. De az is jó, ha hagyod a fenébe, és nem találkozol azzal a fickóval, csak nehéz lesz kiheverni.
14/L
Kedves kérdező!
Hagy jobban éreznéd magad attól hogy ha az illető bajba kerülne emiatt akkor persze.
Viszont ha tényleges megoldást akarsz találni arra hogy magadban hogyan zárd le ezt, akkor ehelyett a kérdés helyett annak a pszichológiai okának járj utána hogy hogyan zárhatnád le magadban és hogyan léphess túl ezen a kellemetlen élményen. Talán az interneten is megtalálod rá a választ, szexuális bántalmazást/lelki trauma kulcsszavakkal, de akár pszichológushoz is mehetsz aminek nem kell konkrét oka hogy legyen, pusztán próbakörből. Nem tudja meg édesapád sem hogy valójában miért mész, és a pszichológusnak is titoktartási költekezettsége van még előtte is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!