Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elmondjam ezt a...

Szerintetek elmondjam ezt a apámnak?

Figyelt kérdés
Még nyáron apum egyik barátja szexuális kapcsolatot akart velem létesíteni, de én elutasítottam és azóta az jár a fejemben, hogy vajon elmondjam-e neki. Igazság szerint nem akarom, hogy emiatt valami hülyeséget csináljon és börtönbe kerüljön. Ti mit tennétek a helyemben?

2017. okt. 26. 17:11
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
17%

Történt valami??

Vagy csak szeretted volna ha történik?!

2017. okt. 26. 17:15
 2/60 anonim ***** válasza:
23%

Mindenkepp mondd el!!!

Errol muszaj tudnia! Hisz egy pedofil a haverja (18?)

Kesobb az ilyeneket nem szoktak engedelyt kerni a szexhez, jobb ha biztonsagban tudod magad.

2017. okt. 26. 17:17
 3/60 A kérdező kommentje:
Félreértesz, én nem akartam a pasitól semmit sem. Nekem ő olyan, mintha a bátyám lenne és ez a dolog nagyon nagy sebet hagyott bennem.
2017. okt. 26. 17:18
 4/60 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, 14 év felett vagy? Akkor teljesen normális, ha valaki elmondja a vágyát, ahogy az is, hogy te igent vagy éppen nemet mondasz neki, mert a döntés a tied. Ha itt ért véget a történet, akkor nincs mit elmondanod, mert nem történt a világon semmi.
2017. okt. 26. 17:20
 5/60 anonim ***** válasza:
75%

A kettes az hülyeséget beszél!

Történt valami egyáltalán, vagy a média által felkapott dolgok miatt, most te is előhozakodsz valamivel??

2017. okt. 26. 17:21
 6/60 A kérdező kommentje:

#2, A pedofil a nemileg éretlen gyerekekhez vonzódik, de én 16 voltam akkor.

#4, Arról, hogy mi a normális és mi nem, arról lehetne vitatkozni.

#5, Nem történt semmi. Elég egyértelműen nemet mondtam neki. Nem erőszakoskodott.

2017. okt. 26. 17:26
 7/60 anonim ***** válasza:
55%

Kettes vagyok. Attol fugg , hany eves a kerdezo. Ezert volt a 18?

Es szerintem az, hogy pl 16 eves letemre elem all apam haverja aki van tegyuk fel 40 eves, es raadasul a batyamnak tekintem, es kozli hogy szivesen lefekudne velem, nem normalis dolog. Fuggetlenul attol, hogy tortent-e valami, vagy sem.

2017. okt. 26. 17:27
 8/60 anonim ***** válasza:
57%

"Ezert volt a 18? " - akármiért volt, hülyeség, Magyarországon minden 14 év feletti azzal létesít kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot, akivel akar.

Kérdező, te tarthatod nem normálisnak, ha 16 évesen nőnek néznek, de attól még teljesen normális, meg kell tanulnod a helyén kezelni a dolgot, ez a tanulás is a kamasz kor része.

2017. okt. 26. 17:32
 9/60 anonim ***** válasza:
34%

Kulonben nem ertem minek tetted ezt kerdesse, ha annyira biztos vagy a dolgodban.

Remelem eszedbe jut, mikor puszit adsz neki, vagy megoleled, hogy rad veri ki estenkent.

2017. okt. 26. 17:33
 10/60 anonim ***** válasza:
91%

"én elutasítottam és azóta az jár a fejemben,"

Magyarul azóta ragozod a semmit, és pár év múlva már az jön majd le, hogy molesztált.

A szerencsétlent meg meghurcolják.

2017. okt. 26. 17:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!