Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elmondjam ezt a...

Szerintetek elmondjam ezt a apámnak?

Figyelt kérdés
Még nyáron apum egyik barátja szexuális kapcsolatot akart velem létesíteni, de én elutasítottam és azóta az jár a fejemben, hogy vajon elmondjam-e neki. Igazság szerint nem akarom, hogy emiatt valami hülyeséget csináljon és börtönbe kerüljön. Ti mit tennétek a helyemben?

2017. okt. 26. 17:11
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim válasza:
63%
előző válaszoló, itt nem az a legnagyobb gond, hogy egy 35 éves mondta neki, hanem az, hogy szinte CSALÁDTAG. Még jó, hogy szegényt megviseli, én sem örülnék ha apám egy barátja azt mondaná szívesen megdugna.Mennyi tapintatlan ember van te jó Isten...
2017. okt. 27. 16:29
 42/60 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó!

Nem írta le a kérdező, mit mondott a férfi neki. Még azt sem írta le, hogy ki ő tulajdonképpen. Az, hogy a kérdező a "bátyjaként" tekintett rá, nulla információértékkel bír. Simán lehetett az apjának egyik haverja, vagy valami tök távoli "épp hogy" rokon.

És már nem azért, de aki 16 évesen ekkora királydrámát csinál abból, hogy egy pasas a tetszését fejezte ki iránta, annál én fenntartással kezelnék minden információt. Simán el tudom képzelni, hogy a pasas csak valami olyasmit mondott, hogy "csinos lány vagy/lettél", a kérdező meg már azt írja, hogy szexelni akart vele a pasas. Szerinted véletlen, hogy sokan azt írják, hogy fejezze be a kérdező az ezen való pörgést? Mert még pár év, pár hónap, és eljut odáig az ezen való agyalásban, hogy képes lesz kikerekíteni belőle azt, hogy a pasas molesztálta őt, holott ebből semmi sem igaz.

És igen, gáz, ha 16 évesen valakinek ennyire nincs józan ítélőképessége, pláne ha a férfi egyáltalán nem erőszakoskodott. Az életben jóval több és nagyobb "pofont" fog kapni, ha ezen nem képes túllépni, akkor képzelem mi lesz majd a későbbiekben, ha jönnek a valós életbeli problémák.

2017. okt. 27. 18:08
 43/60 anonim ***** válasza:
Ismerős sztori, de nem teljesen így volt kérdező. Legalábbis nekem máshogy mesélted.
2017. okt. 28. 03:07
 44/60 anonim ***** válasza:
45%

Itt majdnem mindenki szerint normális dolog, hogy egy 35 éves pasi ráizgul egy kamaszra? Ráadásul a barátja lányára?

Komolyan?

Ez undorító.....

2017. okt. 28. 10:30
 45/60 A kérdező kommentje:

Jó akkor leírom az egész sztorit... Szóval ez az ember apám egyik barátja, aki már kicsi korom óta ismer, sokat vigyázott rám, mikor a szüleim nem értek rá és emiatt úgy tekintek rá, mint egy bátyra. Sőt még bátyónak is hívtam/hívom őt. Ez a dolog meg úgy történt, hogy ugye nyár volt, egyedül voltam és unatkoztam, ezért áthívtam őt hozzám, hogy csináljunk valamit. Szóval, egymás mellett ültünk és néztük a TV-t, de ő egyre közelebb ült hozzám, aztán nyújtózkodott egyet és rátette a kezét a vállamra. Egy darabig úgy ültünk, ami nem zavart, de aztán rátette a kezét a combomra és aztán ODA nyúlt és megis akart csókolni, de én gyorsan felkeltem a kanapéról. Utána felkelt ő is és megkérdezte, hogy nem fekszek-e le vele, de én ugye elutasítottam őt, viszont erre meg ilyeneket mondott, hogy ”Én mindig kedves voltam veled, akkor te miért nem tudsz?”, meg ”Ha nem fekszel le velem, akkor többé nem beszélek hozzád.” -Amit be is tartott-. Na és ez miatt nem tudom kiverni a fejemből. Oké, hogy nem erőszakoskodott, de akkor sem fogadta el a válaszom.

Ja és bocsi a fogalmazásért, de sietnem kellett...

2017. okt. 28. 14:01
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Szép mesét kerekítették önigazolásul!
2017. okt. 28. 19:15
 47/60 A kérdező kommentje:
Ez nem mese!!! De nem kell elhinni... :(
2017. okt. 28. 22:30
 48/60 anonim ***** válasza:
79%

DEHOGYNEM!

Csütörtökön még ezt írtad: "Nem történt semmi. Elég egyértelműen nemet mondtam neki. Nem erőszakoskodott."

Szombaton meg már molesztálásról mesélsz.

Pont erről beszéltünk, hogy -az idő múlásával- annyira kiszínezed a semmit, hogy a szerencsétlen pasast tényleg meghurcolják majd azért amit el sem követett!!

Ajánlom, hogy ne erről a pasasról fantáziáljál éjjel, amikor megpróbálod kielégíteni magadat.

2017. okt. 29. 07:52
 49/60 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért nem írtam ezt le már az elején, mert azt gondoltam enélkül is meglehet engem érteni. Meg ha leírtam volna, akkor biztos jöttek volna az olyan válaszok, hogy jelentsem fel a pasast, de én azt pont nem akarom! Én kiszeretnék békülni vele és nem tönkretenni az életét!!! De nem kell elhinni... Én tudom mi történt és ez a lényeg.
2017. okt. 29. 13:28
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó részletezésedből egyértelműen kiderül, hogy kamu kérdés, kár erőlködnöd.

- Először azt írod, hogy " Nem történt semmi. Elég egyértelműen nemet mondtam neki. Nem erőszakoskodott."

- Most meg hirtelen fogdosott, szexuálisan molesztált, meg még erőszakoskodott is utána.

Nem kell itt magadat mosdatni, hogy nem írtad le a teljes sztorit, hátha így is megértenek, mert ha ez tényleg megtörtént volna, akkor már rögtön az elején ezzel kezdted volna. Lepontozhatsz, ha akarsz, de nyilvánvalóan kamu a kérdés. És szánalmas vagy, hogy ebből viccet csinálsz, meg provokatív kérdést, mert vannak tényleg ilyen esetek, ahol az áldozatok nem mernek róla soha beszélni, mert félnek a megvetéstől.

Ha pedig tényleg nem kamu, akkor gratulálok, hogy már eljutottál az agyalásban odáig, hogy molesztált. Még töprengj rajta pár hónapot, és szépen kijön az, hogy már meg is erőszakolt.

2017. okt. 29. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!