Elmondjam apámnak (többi lent)?
Figyelt kérdés
Ma anyukám megkért, hogy a gépemről tegyek fel neki egy sorozatot. Pendirve-ra rátettem majd teszem fel anyum gépére, ő közben elment boltba. Amíg másoltam át, kicsit elkalandoztam (azóta már megbántam)... Találtam egy file-t ami védett volt, és mivel tudom az e-mail kódját azt be is ütöttem(stímmelt is). A mappába volt több almappa, az egyikbe rengeteg levél ami le volt fényképezve, elég bensőséges hangvételű (párba beleolvastam) és már 2007 óta voltak levelek, az utolsó most novemberi (póstai is mivel kézzel volt írva a többség amibe belenéztem) -de azt is tudom, hogy ennyi levél hozzánk nem érkezett soha...-, több megszólítás volt Drága barátom, Csillagom, Kedves... Voltak fényképek is, anyukámról meg egy másik emberről, pl. Debrecenben (a templomot felismertem), meg étteremben anyám lefotózva, a hapsi lefotózva, együtt ... de olyan soha nem volt, hogy anyu több napig ne jött volna haza. Kérdésem: Elmondjam apámnak, hogy ezt találtam anyu gépén? Nagyon rosszul érzem magam, mert még sütit is hozott anya amiért feltettem a sorozatot a gépére:S:S:S És ha ez csak valami ismerőse anyukámnak akkor végem van, mert tiltott dologba kutattam:S:S Mit csináljak?2013. dec. 9. 20:47
1/7 anonim válasza:
Húha.... szerintem inkább anyukádat kérdezd meg róla előbb. Mennyire voltak bensőségesek azok a képek? Nem lehet hogy valami munkatársa?
2/7 A kérdező kommentje:
Elég bensőséges voltak a képek, vagy 50-60 db. Sok éttermi, valami vízpartos, kirándulósok, ölelgetősek :S Nem is tudom, hogy erre hogy volt ideje anyukámnak...
2013. dec. 9. 20:52
3/7 anonim válasza:
semmiképp se apukádhoz rohannék... bevallanám anyukámnak hogy szétnéztem és ezt találtam... és mesélje el ki ő... vagy hallgatnék... az hogy jelszóval védett területre léptél be ez nagyon nem szép dolog... viszont nem tudom tudnék-e úgy aludni, hogy nem tudom ezek után az igazságot.. azt meg egyedül anyukádtól tudod meg...
4/7 anonim válasza:
Drága Barátom megszólítás nem tűnik túl bensőséges viszonynak.
Ülj le kettesben anyukáddal és neki mond el, hogy láttad és szeretnéd tudni, hogy ki ez és miért titkos?
5/7 anonim válasza:
én a helyében csak megkérdezném, hogy úgy mellesleg mik ezek. Ha igazat mond, és azt mondja pl. hogy egy kedves ismerőse, vagy 27. unokatestvére van rajta, nem aggódnék. De ha teljesen mást mond, pl., hogy számlák, akkor lehet, hogy gáz van.
6/7 anonim válasza:
4-es, kezdetben lehet hogy csak barátság volt, de aztán... "elfajult"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!