Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apámnak szeretője van. Elmondj...

Apámnak szeretője van. Elmondjam anyunak?

Figyelt kérdés

Néhány sms-ből jöttem rá, hogy apunak szeretője van, úgy szűrtem le, hogy elég régóta. Ismerem is a nőt, mert kozmetikus annál a fodrásznál, ahova eddig én is jártam. Sőt, anyu is ismeri.

Mit kéne tennem? Zavar, hogy apám ezt teszi anyuval de nem akarom anyut sem megbántani.

2010. nov. 16. 14:48
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
43%
ne csinálj semmit. ez kettejükre tartozik. ha édesanyád boldog, és amúgy rendben van a kapcsolatuk, akkor csak tönkretennél mindent.
2010. nov. 16. 14:50
 2/38 anonim ***** válasza:
49%
Én kb. 15 éve őrzöm a titkot.. nem szabad beleszólni...
2010. nov. 16. 14:54
 3/38 anonim ***** válasza:
74%
sosem értettem ezt a kettejükre tartozik dolgot:S mekkora hülyeség, egy családban élnek...anyu apu gyerek, hogy lehet már családon belül is magánélete a szülőknek?:S csak azért mert a szülők "előbb ismerték egymást" mint a gyerek bármelyiket? áá:S nem értek egyet, anyudnak joga van tudni. meg neked is szar érzés lesz látni, h. apukád hogy hülyíti anyudat. gondolj csak bele, a férjednek szeretője van, körülötted "mindenki" tudja, azt hiszed semmi gond, de ott vágnak át ahol tudnak:S sztem elég gáz
2010. nov. 16. 14:55
 4/38 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem beszélj apáddal. Mondd el neki, hogy tudsz a piszkos kis dolgairól, és ha nem hagyja abba szólsz anyukádnak. Ha ezek után is összejár ezzel a nőcskével, akkor menj oda anyukádhoz és vallj színt.

Ne hagyd, hogy az apád hülyére vegye anyukádat élete végéig.

2010. nov. 16. 14:56
 5/38 anonim ***** válasza:
65%
Ne. Apádnak mondd el, hogy tudsz róla.
2010. nov. 16. 14:56
 6/38 anonim válasza:
83%

szerintem figyeld még egy ideig, hogy eljár-e valahová, később ér-e haza,mint szokott, stb.

lehet,h csak félreértetted az sms-t

2010. nov. 16. 14:57
 7/38 anonim ***** válasza:
58%

jó, bocs, persze nem kell MINDENBE beleavatni a gyereket ami a szülők között folyik, de ez nem az a kategória, ahol titkolózni lehet

szerintem

14.55 voltam

8/38 anonim válasza:
51%
ha tényleg biztos vagy a dologban, mondd el anyudnak
 9/38 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem szabad elmondani a megcsalt félnek, mert sokszor van ám olyan, hogy tud róla, csak "nem foglalkozik vele". Rengeteg nő él ilyen behunyt szemes kapcsolatban kényelemből, biztonságból.
2010. nov. 16. 14:58
 10/38 anonim ***** válasza:
57%
ha tud róla akk meg már nem m1? akk megmondja a lányának, h. tudja és kész.
2010. nov. 16. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!