Néhány sms-ből jöttem rá, hogy apunak szeretője van, úgy szűrtem le, hogy elég régóta. Ismerem is a nőt, mert kozmetikus annál a fodrásznál, ahova eddig én is jártam. Sőt, anyu is ismeri.
Mit kéne tennem? Zavar, hogy apám ezt teszi anyuval de nem akarom anyut sem megbántani.
ne csinálj semmit. ez kettejükre tartozik. ha édesanyád boldog, és amúgy rendben van a kapcsolatuk, akkor csak tönkretennél mindent.
2010. nov. 16. 14:50
2/38 anonim válasza:
Én kb. 15 éve őrzöm a titkot.. nem szabad beleszólni...
2010. nov. 16. 14:54
3/38 anonim válasza:
sosem értettem ezt a kettejükre tartozik dolgot:S mekkora hülyeség, egy családban élnek...anyu apu gyerek, hogy lehet már családon belül is magánélete a szülőknek?:S csak azért mert a szülők "előbb ismerték egymást" mint a gyerek bármelyiket? áá:S nem értek egyet, anyudnak joga van tudni. meg neked is szar érzés lesz látni, h. apukád hogy hülyíti anyudat. gondolj csak bele, a férjednek szeretője van, körülötted "mindenki" tudja, azt hiszed semmi gond, de ott vágnak át ahol tudnak:S sztem elég gáz
2010. nov. 16. 14:55
4/38 anonim válasza:
Szerintem beszélj apáddal. Mondd el neki, hogy tudsz a piszkos kis dolgairól, és ha nem hagyja abba szólsz anyukádnak. Ha ezek után is összejár ezzel a nőcskével, akkor menj oda anyukádhoz és vallj színt.
Ne hagyd, hogy az apád hülyére vegye anyukádat élete végéig.
2010. nov. 16. 14:56
5/38 anonim válasza:
Ne. Apádnak mondd el, hogy tudsz róla.
2010. nov. 16. 14:56
6/38 anonim válasza:
szerintem figyeld még egy ideig, hogy eljár-e valahová, később ér-e haza,mint szokott, stb.
lehet,h csak félreértetted az sms-t
2010. nov. 16. 14:57
7/38 anonim válasza:
jó, bocs, persze nem kell MINDENBE beleavatni a gyereket ami a szülők között folyik, de ez nem az a kategória, ahol titkolózni lehet
szerintem
14.55 voltam
8/38 anonim válasza:
ha tényleg biztos vagy a dologban, mondd el anyudnak
9/38 anonim válasza:
Azért nem szabad elmondani a megcsalt félnek, mert sokszor van ám olyan, hogy tud róla, csak "nem foglalkozik vele". Rengeteg nő él ilyen behunyt szemes kapcsolatban kényelemből, biztonságból.
2010. nov. 16. 14:58
10/38 anonim válasza:
ha tud róla akk meg már nem m1? akk megmondja a lányának, h. tudja és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!