Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apámnak szeretője van. Elmondj...

Apámnak szeretője van. Elmondjam anyunak?

Figyelt kérdés

Néhány sms-ből jöttem rá, hogy apunak szeretője van, úgy szűrtem le, hogy elég régóta. Ismerem is a nőt, mert kozmetikus annál a fodrásznál, ahova eddig én is jártam. Sőt, anyu is ismeri.

Mit kéne tennem? Zavar, hogy apám ezt teszi anyuval de nem akarom anyut sem megbántani.

2010. nov. 16. 14:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
34%

és ha apádnak nem tetszene a fiú akivel jársz, és anyád mégis elmondaná neki,hogy ő a fiúd, neked hogy esne?

vagy ha szüleid szólnának bele,hogy te kivel jársz, téged is zavarna nem?

én sem helyeslem apád viselkedését, de az ő dolga, ebbe ne avatkozz bele, mert úgysem tudod őket visszatartani...

2010. nov. 17. 13:29
 32/38 anonim ***** válasza:

Baromi más katregória a szingli vagyok - járok valakivel, aki szintén szingli, és a házas vagyok- járok valakivel, aki nem a feleségem!

Ne hagyd magad, kérdező, próbáld meg megakadályozni a családod széthullását!

2010. nov. 17. 20:50
 33/38 anonim ***** válasza:
13.29, ezzel a gépszerű gondolkodással hangyabokányi emberközeliség és életszerűség nincs benned. javallom az emberi helyzeteket meg se kíséreld megválaszolni, nem éred fel ésszel (lélekkel), foglalkozz mondjuk, teszem azt, a számokkal.
2010. nov. 18. 10:37
 34/38 anonim ***** válasza:

LOL.... te hány éves is vagy? ha annyit sem tudsz, hogy ne ítélj el valakit úgy, hogy nem is tudsz róla semmit, akkor ezek után mit magyarázzak én neked?

jó, akkor a kedves kérdező rohanjon az anyukájához beárulni a kedves apát, meg kutakodjon a további részletek után apuci sms-eiben, remélem szétbomlasztja a családot a kavarásaival, és egyébként is ki ő, hogy beleszóljon a nála sokkal több mindent megélt szülei életébe, nem a gyerek neveli a szülőket...

imádom a sok hülyét aki ide írogat...

2010. nov. 18. 11:03
 35/38 anonim ***** válasza:

kezd magaddal az imádatodat

arrogáns idióta

2010. nov. 18. 11:23
 36/38 anonim ***** válasza:

11:036 Te elolvastad amit leírtál? Voltál már ilyen helyzetben? Mert én igen.. És nagyon nem könnyű.. Nem csak arról van szó, hogy a gyereknek semmi köze hozzá hogy a szülők mit csinálnak. Lehet ez nálatok így van, de sokaknál nem. Ne mondd már hogy ha a gyerek azt látja hogy kétszínű a család, akkor azzal ne foglalkozzon. Sőt! Jó ha foglalkozik vele, mert így látszik hogy törődik a családjával...

Szóval valóban imádhatod magadat is!

2010. nov. 18. 11:47
 37/38 anonim ***** válasza:

az, hogy az Apjának viszonya van, már elromlott a kapcsolatuk, és nem attól fog elromlani, mert a lány elmondja az anyjának. Valami már azelőttől nem működik/működött.

És igen, egy normális családban a gyereknek is joga van ilyen esetben is véleményre, és fordítva is.

Én tudni szeretném, nagyon fájna, de lehet ez kényszerít majd mindenkit egy döntéshelyzetbe, ami megváltozhatja az életeteket.

Meg gondolom neked még suli van, nem a te dolgod lenne ezen stresszelni, mond el apudnak, hogy t udsz róla, és oldja meg ő.

2010. nov. 18. 15:33
 38/38 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végül hogyan döntöttél, mi történt azóta?

2010. dec. 16. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!