Apámnak szeretője van. Elmondjam anyunak?
Néhány sms-ből jöttem rá, hogy apunak szeretője van, úgy szűrtem le, hogy elég régóta. Ismerem is a nőt, mert kozmetikus annál a fodrásznál, ahova eddig én is jártam. Sőt, anyu is ismeri.
Mit kéne tennem? Zavar, hogy apám ezt teszi anyuval de nem akarom anyut sem megbántani.
14:45 vagyok..
Az a baj, hogy ha nem teszel semmit az sem jó, meg ha teszel az sem.. Bele sem gondolok, mi történt volna ha kiderül... De nem derült ki.... Utálom a kétszínűséget!!! Erre nincs mentség szerintem...
Én is így gondoltam. Kb egy hete tudom, de eddig nem akartam semmit tenni, mert nem voltam benne biztos, hogy tényleg igaz. De most már semmi kétség. És az elmúlt egy hét is szörnyű volt. Alig álltam meg, hogy ne vágjam apu képébe, amikor hazudozott anyunak, hogy milyen sokáig kellett dolgoznia meg minden. Anyu meg úgy ugrálta körül, mint a munka megszállotját. Közben akkor is a nőjével volt. És fáj, hogy anyuból így bolondot csinál és meg csak nézem szótlanul.
De tényleg nem akarom bántani anyut, mert nagyon szereti aput és nagyon fájna neki, ha megtudná, hogy apu mit művel.
Persze. "Kislányom, tudok róla, de nem érdekel, mert az apád fizetése nélkül nem tudnánk megélni/nem tudok nélküle élni/mit szólnának az emberek ha elválnánk/szükséged van a teljes családra/stb...."
Nem szabad beleszólnia, amit tehet, az az, hogy az apjának megemlíti esetleg a dolgot. De a legjobb lenne, ha nem foglalkozna vele. Ez a felnőttek dolga, bármilyen rosszul esik is.
Naggyon durva!!! Én ebben a gyávaságot látom csak... És igen, egy nőnek nagyon fájdalmas..de az még fájdalmasabb, ha kiderül hogy tudtak róla többen és senki nem szólt amiatt,hogy "nem szabad beleszólni"... Ezt sajnos megtapasztaltam a saját bőrömön a házasságomban..vagyis az exházasságomban....
És tudom, hogy milyen úgy élni, hogy anyu azt hiszi minden oké, közben meg...egy hazugság az egész... Undorító kétszínüség!!!
15:54 voltam
Nagyon kellemetlen helyzetet okozhatsz, ha anyukádat szembesíted ezzel a helyzettel.
Ha nem tudott róla: kiborulhat és nem tudod, hogy mi lesz a következménye. Egy darabig biztos hogy rád is haragudni fog, amiért te mondtad el.
Ha tudott róla: rendkívül kellemetlen lesz, mert kénytelen lesz tenni valamit, vagy magyarázatot adni neked a dologra.
Egy kapcsolatért ketten felelősek. az én szüleim is elváltak egy másik nő miatt. Kicsiként apámat tartottam szemétnek, amiért megcsalta az anyámat. Felnőttként már tudom, hogy anyám - akármilyen nagyszerű anya is - nem volt a megfeleő partner apámnak, nem tudta azt nyújtani neki, amit ő igényelt.
Egy gyereknek nincs joga belszólni a szülei kapcsolatába. Apáddal beszélj, ha már mindenképpen beszélni akarsz, anyukádat hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!