Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apámnak szeretője van. Elmondj...

Apámnak szeretője van. Elmondjam anyunak?

Figyelt kérdés

Néhány sms-ből jöttem rá, hogy apunak szeretője van, úgy szűrtem le, hogy elég régóta. Ismerem is a nőt, mert kozmetikus annál a fodrásznál, ahova eddig én is jártam. Sőt, anyu is ismeri.

Mit kéne tennem? Zavar, hogy apám ezt teszi anyuval de nem akarom anyut sem megbántani.

2010. nov. 16. 14:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
89%
Ha anyu tud róla és vállalja ő baja. De ha nem tud róla? Te jobban ismered az anyukád. Nyilván ha az említett jaj de sokat dolgoztam ma is anyukád körülugrálja, én nem hiszem, hogy tudna róla. Nehéz kérdés, de ha velem történne ilyesmi, én szeretném tudni, hogy hűlyét csinálnak belőlem. Szólj apudnak, ha fontos neki édesanyád, és ha csak egy futó kalandról van szó, lehet, hogy meg sem kell tudnia anyudnak. De ha komoly kapcsolat alakult ki és nem tud dönteni, akkor anyudnak is joga van tudni.
2010. nov. 16. 15:12
 22/38 anonim ***** válasza:

Szerintem apáddal beszélj. Ha nehezedre esik elé állni, akkor írj neki egy levelet, olyan szépen leírtad itt, hogy mi a problémád. Olyankor add oda neki, amikor biztos, hogy egyedül tudja elolvasni és hagyj időt, hogy egyedül végiggondolja, hogyan tovább.

Nem ismerem apádat, de ha kerek-perec eléállsz, könnyen lehet, hogy első reakcióként tagadni fog mindent és csak jól összevesztek. A levélben azt is megkérdezheted tőle, mit javasol, Te mit tegyél most, hogy már tudod:

Ha beszélsz, vagy írásban kommunikálsz apáddal, NE hagyd, hogy azzal terelje el a témáról a figyelmet, hogy téged kezd el vádolni. "Mi az, kutatsz az sms-eim közt?" "Na mi van, nyomoztál utánam?!" Készülj fel ilyesmire, nagyon gyakori reakció, hogy ha valaki támadásnak érez egy kérdést, visszatámad.

2010. nov. 16. 15:13
 23/38 A kérdező kommentje:

Anyu biztosan nem tud róla. Ismerem az értékrendjét, mert beszélgettünk már ilyesmikről és tudom, hogy nem tudna úgy tenni, mintha minden rendben lenne. De ha tényleg tud róla, akkor nem lenne rosszabb semmivel, ha elmondanám.

De mi van, ha nem mondom el és egyszer kiderül. Talán anyu akkor rám is haragudna, mert tudtam és nem szóltam.

Bárcsak sose jöttem volna rá :(

2010. nov. 16. 15:13
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

15:08

Nem tud róla... ez biztos....

2010. nov. 16. 15:14
 25/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Apuval fogok beszélni és majd meglátjuk mit javasol.
2010. nov. 16. 15:15
 26/38 anonim ***** válasza:
78%

De mi van, ha nem mondom el és egyszer kiderül. Talán anyu akkor rám is haragudna, mert tudtam és nem szóltam.

sanszos

már csak ezért is, meg mert a tisztesség így kívánja, beszélnék anyámmal

2010. nov. 16. 15:17
 27/38 eszo ***** válasza:
100%

szerintem is előbb apukáddal beszélj..mielőtt meggyőződtél, hogy 100%-ban viszonya van..

aztán majd meglátod..

2010. nov. 16. 15:24
 28/38 anonim ***** válasza:
96%

Ilyen problémafelvetésnél rémisztő, amikor valaki azonnal tudja a választ.

Qrva szar helyzet, nehéz helyesen dönteni.

Leginkább azokkal értek egyet, akik azt tanácsolták, hogy próbáld meg anyukádra vigyázni, a legkevesebbet sérüljön ebben a helyzetben.

Azt hiszem én is inkább elbeszélgetnék apámmal.

2010. nov. 16. 15:27
 29/38 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés egyszer én is belegondoltam hogy mi lenne ha hogy elmondanám e vagy nem . Ez borzasztóan nehéz mert minden megváltozhat körülötted én bevallom elmondanám anyukámnak bár előtte a döntés hozásnál síró görcsöt kapnék de jobb ha anyud tudja ! A másik meg az hogyha beszélsz avval a csajjal aki az apukád szeretője hisz azt mondtad ismered ! Nem kell túl finomságra törekedni ! Hisz a nő is milyen cafka lehet hogyha ismeri anyudat téged is akkor gondolom tudatában van abban hogy apudnak családja van . De az is jó trükk ha apudnak mondod meg hogy tudod . Szerintem ha fájdalmas akkor is hosszú távon jobb az igazság !
2010. nov. 16. 16:03
 30/38 anonim ***** válasza:

Ez nagy szégyen apukádnak is. Én a nővel is beszélnék, hogy állítsa le magát, és keressen egy facér pasit; ne az én családomat túrja szét, mert ha nem, azt nem fogja olcsón megúszni! Mondd meg apukádnak, hogy tudsz erről, és hogy mekkora szégyent hozott ezzel rád is, és nagyon nagy fájdalmat okoz neked ezzel.

Nem vagyok régimódi, és nem korlátok között nevelkedtem!

20/L

2010. nov. 16. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!