Apámnak szeretője van. Elmondjam anyunak?
Néhány sms-ből jöttem rá, hogy apunak szeretője van, úgy szűrtem le, hogy elég régóta. Ismerem is a nőt, mert kozmetikus annál a fodrásznál, ahova eddig én is jártam. Sőt, anyu is ismeri.
Mit kéne tennem? Zavar, hogy apám ezt teszi anyuval de nem akarom anyut sem megbántani.
Szerintem apáddal beszélj. Ha nehezedre esik elé állni, akkor írj neki egy levelet, olyan szépen leírtad itt, hogy mi a problémád. Olyankor add oda neki, amikor biztos, hogy egyedül tudja elolvasni és hagyj időt, hogy egyedül végiggondolja, hogyan tovább.
Nem ismerem apádat, de ha kerek-perec eléállsz, könnyen lehet, hogy első reakcióként tagadni fog mindent és csak jól összevesztek. A levélben azt is megkérdezheted tőle, mit javasol, Te mit tegyél most, hogy már tudod:
Ha beszélsz, vagy írásban kommunikálsz apáddal, NE hagyd, hogy azzal terelje el a témáról a figyelmet, hogy téged kezd el vádolni. "Mi az, kutatsz az sms-eim közt?" "Na mi van, nyomoztál utánam?!" Készülj fel ilyesmire, nagyon gyakori reakció, hogy ha valaki támadásnak érez egy kérdést, visszatámad.
Anyu biztosan nem tud róla. Ismerem az értékrendjét, mert beszélgettünk már ilyesmikről és tudom, hogy nem tudna úgy tenni, mintha minden rendben lenne. De ha tényleg tud róla, akkor nem lenne rosszabb semmivel, ha elmondanám.
De mi van, ha nem mondom el és egyszer kiderül. Talán anyu akkor rám is haragudna, mert tudtam és nem szóltam.
Bárcsak sose jöttem volna rá :(
15:08
Nem tud róla... ez biztos....
De mi van, ha nem mondom el és egyszer kiderül. Talán anyu akkor rám is haragudna, mert tudtam és nem szóltam.
sanszos
már csak ezért is, meg mert a tisztesség így kívánja, beszélnék anyámmal
szerintem is előbb apukáddal beszélj..mielőtt meggyőződtél, hogy 100%-ban viszonya van..
aztán majd meglátod..
Ilyen problémafelvetésnél rémisztő, amikor valaki azonnal tudja a választ.
Qrva szar helyzet, nehéz helyesen dönteni.
Leginkább azokkal értek egyet, akik azt tanácsolták, hogy próbáld meg anyukádra vigyázni, a legkevesebbet sérüljön ebben a helyzetben.
Azt hiszem én is inkább elbeszélgetnék apámmal.
Ez nagy szégyen apukádnak is. Én a nővel is beszélnék, hogy állítsa le magát, és keressen egy facér pasit; ne az én családomat túrja szét, mert ha nem, azt nem fogja olcsón megúszni! Mondd meg apukádnak, hogy tudsz erről, és hogy mekkora szégyent hozott ezzel rád is, és nagyon nagy fájdalmat okoz neked ezzel.
Nem vagyok régimódi, és nem korlátok között nevelkedtem!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!