Találtam apukám telójában egy elég félreérthető üzenetet (mintha szeretője lenne) Mit csináljak? Szóljak anyunak?
1. Miért is kutakodtál apukád üzenetei között?
2. Milyen üzenet, mi van benne? Így nem lehet segiuteni, ha nem írod le részletesen a problémádat!
Kis kotnyelesa liba vagy!
Jól orrba vernélek, ha az én telefonomban kutakodnál!!
ÚrIsten, milyen válaszok ezek? Hány ilyen kérdést olvasni, hogy valaki elolvasta a másik sms-ét, levelét, stb, és azokra normális válaszok érkeztek!! Basszus, szegény gyerek talált az apja mobiljában egy szerelmes üzenetet, ti meg itt lehordjátok mindennek. Gratulálok.
Egyébként szerintem még várj egy kicsit, és ha apukád furcsán viselkedik, lehet el kellene neki mondani, mit találtál... Az is lehet, hogy anyukád is tud róla, csak becsukja a szemét, és nem érdekli. Sokminden lehetséges. És hidd el, a mai világban (sajnos) már nagyon sok ehhez hasonló eset van.
A többieknek: lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!