Férjem és szeretője nem kicsit pofátlan!?
Férjemmel 6 és fél éve vagyunk házasok (megjegyzem, már csak papíron). Nagyjából 1 éve teljesen elhidegültünk egymástól, de már külön szobában alszunk a 2 évvel ezelőtti szilveszter óta, amikor a buliban, ahová együtt mentünk, megcsalt. (Ez is egy "szép" történet, de a most 5 éves lányunk miatt úgy döntöttem, maradjunk együtt. Mellesleg úgy nyúlt be egy (ex)barátnőm fürdőruhája alá a jacuzziban, hogy ott ültem én is. Így gondolom érthető, hogy nem óhajtok vele egy ágyban aludni.)
A ház, ahol lakunk, az enyém, még a házasságunk előtt örököltem nagyanyámtól. Neki nincs hová mennie innen, így számára evidens, hogy az úgy 3 hónapja felszedett nőcskéjét a házamba cipeli. Először köpni nyelni nem tudtam, az első találkozásunk alkalmával jöttem haza a munkahelyemről (ja, hogy kihagytam volna eddig? a mocskos disznó férjem nem dolgozik tavaly nyár óta, pénze nem tudom, honnan van, tőlem biztosan nem), ezek meg a konyhámban csináltak valami gyors ebédet maguknak. A lány vagy ostoba, mint a föld, vagy elmebeteg, de mosolyogva akart bemutatkozni, mintha csak egy lakótárs lennék, első dühömben elküldtem az otthonomból - mondván nem keresek házvezetőnőt, írtó dühös voltam. Aztán pár hétre mintha felszívódott volna, de a férjem szennyesével együtt találtam egy tangát, ami biztos nem az enyém, és ma reggel, mikor indultam dolgozni, hát nem vihorászást hallok férjem szobájából? Nem szóltam neki még semmit, de eszméletlenül felháborít és dühít hogy semmibe vesz, a házamba hordja a szeretőjét, lapít, mint valami féreg a szobájában, míg el nem megyek dolgozni.. Ma este nem fogja zsebrevágni, amit tőlem kap, de kérdés, mi legyen az? Nagyon meg akarom szivatni azt a szemetet, gondoltam, hogy előbb hazamegyek, ő csak 7-re "vár", de 5 körül terveztem beállítani, biztos vagyok benne, hogy ott találom a két barmot. Lányom anyámnál van már 3 hete, igaz, minden nap megyek hozzá, csak az itthoni feszült légkörtől akartam megkímélni, és ő ott nyaral. Anyám tud mindenről, ma egy órán át bőgtem neki a telefonban, ő is így látta jónak. Gondoltam tőletek is megkérdezem, hogy cs3szhetnék ki a legjobban azzal a két emberrel? Egy dolog, hogy holnap már nem lesz kulcsa a házamhoz, de azt akarom, megemlegesse, hogy így megalázott!
Hagyd a pics@ba küldd el a házból és kész. Próbálj emelt fővel kilépni a szituációból, szerintem te minden tőled telhetőt megtettél, de ez már tényleg tarthatatlan állapot!
Meg azt ne feledd, hogy most mindenféle bosszúhadjáratnak meg utálkozásnak a gyerek fogja meginni a leginkább a levét :( :(
Ezt ügyesen megcsináltad, mondhatom. Együtt maradtál a férjeddel "a gyerek miatt" (persze Te is tudod, ez nem így van), és ennek is a gyermek szívja a levét. Ez milyen példa a gyermeknek? :-S
Szerintem elég ma délután a cuccait kihajigálod az udvarra, aztán menjen. "Alázni" nem sok értelme van a gyermeked apját, végül is valamikor még szeretted. (Sosem értettem, hogyan fajulhat eddig egy kapcsolat)
Szerintem ne alázzad és ne süllyedj az ő szintjére, akkor Te sem leszel több nála. Próbáld rendezni a dolgot magadban, a gyermeketek érdekében úgyis meg kell találnátok a normális hangnemet egymással...
te hülye vagy? a saját házadban megtűröd a pasit + a nőjét és még fizetni sem fizet? mindezt a gyereked szeme láttára?
kipakolod a cuccait az utcára, beadod a keresetet és mehet a vagyonmegosztás/láthatás/gyerektartás
egyszerűen mond meg neki,hogy menjen a házadból és csak a akkor lássad amikor a lányával tölt egy napot kéthetente!!
de a tartásdíjat hajtsd be rajta!!!akár visszamenőleg is.
ja és nem tudom miért gondoltad úgy,hogy az jót tesz a lányodnak,hogy az apját mindennap más nővel látja enyelegni...
és tényleg menj haza hamarabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!