Amikor kiderült, hogy a párotoknak szeretője van hogy viseltétek? Megtudtatok bocsájtani?
Tudtatok később azzal együtt élni,hogy megcsalt titeket?
Hányszor vágjátok a fejéhez?
Rosszul,nagyon nagyon rosszul!Bár csók volt "csak",de számomra elég.
Három hónapja derült ki,azóta állandóan ideges vagyok,fogytam,gyomoridegem van és úgy érzem,hogy legszívesebben elfutnék.
Jelenleg ott tartok,hogy várom,hogy elkészüljön a szoba a szüleimnél,ahová a kisfiammal költözhetek.
Mióta bevallotta (3 hónapja) ,hogy megcsalt,nem változott/változtatott egyéb tekintetben sem,ez is befolyásol a döntésemben.Nagyon szeretem őt,de képtelen vagyok megbocsájtani,túllépni ezen.
Nálunk ez volt a 7. év.
Nehezen viseltem. 7 évig vágtam a fejéhez.
Ma vagyunk 23 éves házasok.
Egy idő után el kellett döntenem, hogy vele vagy nélküle. A nélküle nem ment. :) Így muszáj volt túl tenni magam rajta. Ennek már 12 éve. Most már teljesen elmúlt a rossz érzésem. Megerősödtem lelkileg.
Megbocsátottam, mert egy idióta pöts, aki a farka után ment - és: inkább, mert gyerkőcök is vannak.
De el nem felejtettem.
És meg sem bíztam utána soha többé benne.
Nem tudtam együtt élni ezzel a tudattal,úgyhogy első körben kivágtam,mint a taknyot.
Pasi annyi van,mint tarka kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!