Amikor kiderült, hogy a párotoknak szeretője van hogy viseltétek? Megtudtatok bocsájtani?
Tudtatok később azzal együtt élni,hogy megcsalt titeket?
Hányszor vágjátok a fejéhez?
Figyu kutyás!
Rosszul látod, mert pont az asszonyt kellene megverni, nem a szeretőt. Ha az asszony táncba hívta hülye lenne kihagyni.
okosan és óvatosan kell csinálni az ilyesmit, és akkor nem derül ki. amit nem tud, az nem fáj.
egyébként mivel nekem is volt már pár liezonom, így az övéi felett is illene szemet hunynom. nem tudom, h neki volt-e van-e, de tényleg az a legjobb, ha nem tudok róla.
vannak dolgok, amikkel jobb, ha nem foglalkozunk. nem kutatunk egymás után, nem kérdezünk hülyeségeket, nem féltékenykedünk.
ha együtt vagyunk, akkor abba mindent beleadunk maximálisan, nem balhézunk ökörségeken. písz láv heppiness :)
inkább ez, minthogy hűséges legyek hozzá, és folyton frusztrált. ha viszont kiderülne, és kitenne, akkor szó nélkül lelépnék, mert alapvetően tudom, h nem helyes amit teszek, mégsem tudom magam leállítani.
szexuálisan még sosem csaltam meg, csak csókkal. tovább nem is mennék, azt már az én lelkiismeretem sem bírná el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!