Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem és szeretője nem...

Férjem és szeretője nem kicsit pofátlan!?

Figyelt kérdés

Férjemmel 6 és fél éve vagyunk házasok (megjegyzem, már csak papíron). Nagyjából 1 éve teljesen elhidegültünk egymástól, de már külön szobában alszunk a 2 évvel ezelőtti szilveszter óta, amikor a buliban, ahová együtt mentünk, megcsalt. (Ez is egy "szép" történet, de a most 5 éves lányunk miatt úgy döntöttem, maradjunk együtt. Mellesleg úgy nyúlt be egy (ex)barátnőm fürdőruhája alá a jacuzziban, hogy ott ültem én is. Így gondolom érthető, hogy nem óhajtok vele egy ágyban aludni.)

A ház, ahol lakunk, az enyém, még a házasságunk előtt örököltem nagyanyámtól. Neki nincs hová mennie innen, így számára evidens, hogy az úgy 3 hónapja felszedett nőcskéjét a házamba cipeli. Először köpni nyelni nem tudtam, az első találkozásunk alkalmával jöttem haza a munkahelyemről (ja, hogy kihagytam volna eddig? a mocskos disznó férjem nem dolgozik tavaly nyár óta, pénze nem tudom, honnan van, tőlem biztosan nem), ezek meg a konyhámban csináltak valami gyors ebédet maguknak. A lány vagy ostoba, mint a föld, vagy elmebeteg, de mosolyogva akart bemutatkozni, mintha csak egy lakótárs lennék, első dühömben elküldtem az otthonomból - mondván nem keresek házvezetőnőt, írtó dühös voltam. Aztán pár hétre mintha felszívódott volna, de a férjem szennyesével együtt találtam egy tangát, ami biztos nem az enyém, és ma reggel, mikor indultam dolgozni, hát nem vihorászást hallok férjem szobájából? Nem szóltam neki még semmit, de eszméletlenül felháborít és dühít hogy semmibe vesz, a házamba hordja a szeretőjét, lapít, mint valami féreg a szobájában, míg el nem megyek dolgozni.. Ma este nem fogja zsebrevágni, amit tőlem kap, de kérdés, mi legyen az? Nagyon meg akarom szivatni azt a szemetet, gondoltam, hogy előbb hazamegyek, ő csak 7-re "vár", de 5 körül terveztem beállítani, biztos vagyok benne, hogy ott találom a két barmot. Lányom anyámnál van már 3 hete, igaz, minden nap megyek hozzá, csak az itthoni feszült légkörtől akartam megkímélni, és ő ott nyaral. Anyám tud mindenről, ma egy órán át bőgtem neki a telefonban, ő is így látta jónak. Gondoltam tőletek is megkérdezem, hogy cs3szhetnék ki a legjobban azzal a két emberrel? Egy dolog, hogy holnap már nem lesz kulcsa a házamhoz, de azt akarom, megemlegesse, hogy így megalázott!

2011. aug. 12. 14:08
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Kicsit off, de akkor ma már harmadszor is lemásolom:

4.1. A házastársi közös-, és külön-vagyon

A házasság megkötésével a házastársak között a házassági életközösség idejére házastársi vagyonközösség keletkezik. Ennek megfelelően a házastársak osztatlan közös tulajdona mindaz, amit a házassági életközösség ideje alatt akár együttesen, akár külön-külön szereztek, kivéve azt, ami valamelyik házastárs különvagyonához tartozik. Közös vagyon a különvagyonnak az a haszna is, amely a házassági életközösség fennállása alatt keletkezett, levonva ebből a vagyonkezelés és fenntartás költségeit.

A házastárs különvagyonához tartozik:

a) a házasságkötéskor megvolt vagyontárgy,

b) a házasság fennállása alatt öröklés jogcímén szerzett vagy ajándékba kapott vagyontárgy,

c) a személyes használatra szolgáló és szokásos mértékű, illetőleg mennyiségű vagyontárgy,

d) a különvagyon értékén szerzett vagyontárgy.

Te, kedves kérdező meg rakd ki, én tudod, ennyit sem tűrtem volna a helyedben. Oké, nincs hol lakni, maradjon (egy darabig), de hogy a nőjét idehozza, az már a pofátlanság teteje.

2011. aug. 13. 18:30
 42/54 anonim ***** válasza:
15%
Én a helyedben inkább jó mélyen magamba néznék, mielőtt megleckéztetem a hűtlen uramat, hogy mit szúrtam el, mert 2 fél elhidegülése SOHA nem csak az egyiken múlik. Nagyon érdekes felismerésekre juthatsz.
2011. aug. 14. 14:57
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

14:57! Hát te csak nézz is jó mélyen magadba! Meg élj együtt egy ilyen barommal, mint ez a pasi. (Ha pasi vagy, nőben is találsz megfelelőt)

Kérdező! Mi történt azóta? Sikerült kitenned?

2011. aug. 14. 15:12
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, mi volt?
2011. aug. 14. 18:00
 45/54 A kérdező kommentje:
Nem volt egyszerű, délután megírom, most mennem kell dolgozni. Köszönöm mindenkinek a választ, akkor majd jelentkezem.
2011. aug. 15. 07:53
 46/54 anonim ***** válasza:
30%

14:57! Hát te csak nézz is jó mélyen magadba! Meg élj együtt egy ilyen barommal, mint ez a pasi. (Ha pasi vagy, nőben is találsz megfelelőt)

Istenem, ha a primitívség fájna... egy szóval se állítottam, hogy korrekt, amit a "kedves" férj művel, de ha valami elromlik egy párkapcsolatban, akkor az intelligens ember belátja, hogy az nem a nagy büdös semmiből jött, hanem események, előzetes jelek láncolata. Elhiszem, hogy az egyszeri embereknek egyszerűbb ilyenkor mindent a másikra hárítani, csakhogy ilyenkor az az ésszerű, ha jó alaposan elgondolkodunk a saját hibáinkon IS, mert mint már írtam, SOHA nem csak az egyik félen múlik, ha valami megfeneklik. Sajnálom, hogy egyesek még nem nőttek fel ehhez a feladathoz.

2011. aug. 16. 15:44
 47/54 anonim ***** válasza:
79%
Kifejtenéd nekem a primitívnek, szerinted mit követhetett el a kérdező aminek ez lett az eredménye? Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ez a bizonyos férfi a primitív, és eddig tartott a lendület, már nem titkolja a valódi énjét. Normális embernek semmilyen esemény nem veszi el annyira az eszét, hogy így viselkedjen. És ahhoz sokkal primitívebbnek kell lenni, hogy a feleségre akarjuk fogni a férj tahóságát.
2011. aug. 16. 15:59
 48/54 anonim ***** válasza:
Kérdező elmeséled mit sikerült intézni az ügyben?
2011. aug. 16. 18:17
 49/54 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam itt, fél 5 körül már otthon voltam. Persze otthon voltak, ahogy sejtettem.. A fürdőszobából jött a nevetgélés, de vagy 1 órát bent voltak, miután megjöttem, azalatt olyan csendben, mint valami betörő fogtam az utazóbőröndöt, és a férjem kézügyben levő sz@rjait belehajigáltam válogatás nélkül. A kulcscsomójáról lefűztem a kulcsom. Ők fent nevetgéltek, én lent bőgtem és csomagoltam neki. Mikor lejöttek, ott állt a bőrönd csontra megtömve, és két szemeteszacskó (kösz a tippet) a ruháival. Kellően sokat gondolkodtam közben, és azt választottam, hogy megpróbálok nyugodt és hideg maradni, ami nehéz volt, mert a "lány" félmeztelenül jött le, de ahogy meglátott, visszament felöltözni. A férjemnek mondtam, hogy már nincs kulcsa a házamhoz, és ha most nem megy el, egy barátom várja a hívásom és kiteszi őt a haverjaival. Láttam rajta, hogy majdnem sír, hogy így végeztük.. De nem az én hibámból.. abból az energiából, amit abba fektetett, hogy NEKI a legkényelmesebb, legjobb legyen, megmentettük volna azt, ami köztünk van, de már a múlté. Mikor a csaj felöltözött, lejött, nézett okosan, és mondtam hogy segíthet neki cuccolni. Végülis kivitték a csomagokat a férjem kocsijába. Másnap rengeteget hívott, de csak munka után vettem fel neki. Kérdezte mikor jöhet vissza.. és hogy beszéljük meg. Ezen már nincs mit.. Hétvégén jön a maradék dolgaiért, nem tudom, hol lakik, nem kérdeztem semmit. A lányom már itthon van, neki furcsa egyedül, hogy apa hova ment, és miért ment el. Sokat beszélek neki róla, hogy nagyon szereti őt apa, csak anyával megbeszélték, hogy más házban laknak mostantól..ilyeneket. Nem tudom ezt sem, hogy lehet egyszerűen megfogalmazni neki. Azt nem akarom, hogy megutálja, mert bármilyen hihetetlen, apának jó..
2011. aug. 17. 12:56
 50/54 anonim ***** válasza:
3%

Kifejtenéd nekem a primitívnek, szerinted mit követhetett el a kérdező aminek ez lett az eredménye? Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy ez a bizonyos férfi a primitív, és eddig tartott a lendület, már nem titkolja a valódi énjét. Normális embernek semmilyen esemény nem veszi el annyira az eszét, hogy így viselkedjen. És ahhoz sokkal primitívebbnek kell lenni, hogy a feleségre akarjuk fogni a férj tahóságát.

Felfoghatatlan, honnan veszed még mindig, hogy a férjet pártolom. Akkor leírom konkrétan, mert látom, hogy gondolkodni fáj: a férj viselkedése ténylegesen ocsmány és visszataszító, és semmi esetre nem mondható tisztességesnek, de ennek igenis voltak előzményei, mert egy kapcsolat tönkremenetele soha nem csak az egyik félen múlik. A világ legaljasabb megcsalása sem jön a derült égből. Millió megalapozó ok lehetett: sárkánykodó, elhidegülő feleség, egyre fogyatkozó kommunikáció, nemtetszések szőnyeg alá söprése, egyre csökkenő figyelmesség... a végtelenségig lehetne sorolni. Teljesen meg tudom érteni a feleség haragját, gyűlöletét, de ilyenkor igenis modellezni kell a kapcsolatot és végig kell elemezni, hogy ki mit tett, ki mit adott-kapott, ki mit hibázott, amik idáig vezettek. Remélem, most már érthető volt és primitív fröcsögés helyett talán levonható némi tanulság abból amit írtam.

2011. aug. 17. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!