Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem és szeretője nem...

Férjem és szeretője nem kicsit pofátlan!?

Figyelt kérdés

Férjemmel 6 és fél éve vagyunk házasok (megjegyzem, már csak papíron). Nagyjából 1 éve teljesen elhidegültünk egymástól, de már külön szobában alszunk a 2 évvel ezelőtti szilveszter óta, amikor a buliban, ahová együtt mentünk, megcsalt. (Ez is egy "szép" történet, de a most 5 éves lányunk miatt úgy döntöttem, maradjunk együtt. Mellesleg úgy nyúlt be egy (ex)barátnőm fürdőruhája alá a jacuzziban, hogy ott ültem én is. Így gondolom érthető, hogy nem óhajtok vele egy ágyban aludni.)

A ház, ahol lakunk, az enyém, még a házasságunk előtt örököltem nagyanyámtól. Neki nincs hová mennie innen, így számára evidens, hogy az úgy 3 hónapja felszedett nőcskéjét a házamba cipeli. Először köpni nyelni nem tudtam, az első találkozásunk alkalmával jöttem haza a munkahelyemről (ja, hogy kihagytam volna eddig? a mocskos disznó férjem nem dolgozik tavaly nyár óta, pénze nem tudom, honnan van, tőlem biztosan nem), ezek meg a konyhámban csináltak valami gyors ebédet maguknak. A lány vagy ostoba, mint a föld, vagy elmebeteg, de mosolyogva akart bemutatkozni, mintha csak egy lakótárs lennék, első dühömben elküldtem az otthonomból - mondván nem keresek házvezetőnőt, írtó dühös voltam. Aztán pár hétre mintha felszívódott volna, de a férjem szennyesével együtt találtam egy tangát, ami biztos nem az enyém, és ma reggel, mikor indultam dolgozni, hát nem vihorászást hallok férjem szobájából? Nem szóltam neki még semmit, de eszméletlenül felháborít és dühít hogy semmibe vesz, a házamba hordja a szeretőjét, lapít, mint valami féreg a szobájában, míg el nem megyek dolgozni.. Ma este nem fogja zsebrevágni, amit tőlem kap, de kérdés, mi legyen az? Nagyon meg akarom szivatni azt a szemetet, gondoltam, hogy előbb hazamegyek, ő csak 7-re "vár", de 5 körül terveztem beállítani, biztos vagyok benne, hogy ott találom a két barmot. Lányom anyámnál van már 3 hete, igaz, minden nap megyek hozzá, csak az itthoni feszült légkörtől akartam megkímélni, és ő ott nyaral. Anyám tud mindenről, ma egy órán át bőgtem neki a telefonban, ő is így látta jónak. Gondoltam tőletek is megkérdezem, hogy cs3szhetnék ki a legjobban azzal a két emberrel? Egy dolog, hogy holnap már nem lesz kulcsa a házamhoz, de azt akarom, megemlegesse, hogy így megalázott!

2011. aug. 12. 14:08
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Ha örökölte a házat, akkor kizárólag a kérdezőé - még akkor is, ha a házasság fennállása alatt örökölt. Az örökség ugyanis különvagyonnak számít.
2011. aug. 12. 14:25
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus papucs vgay, ne próbáld megleckéztetni, mert azzal már elkéstél, tedd ki a házból de próbálj ne veszekedni vele nagyon,mert csak magad is felhúzod, ez meg nem ér annyit.
2011. aug. 12. 14:26
 23/54 anonim ***** válasza:

Itt akkor te még szereted a férjedet titokban? Mi történt közöttetek, hogy vàlàs lett a vége?

Bàrmi történt disznó a férjed!

2011. aug. 12. 14:27
 24/54 anonim ***** válasza:
14.25 ezt jó tudni, akkor csak tedd ki és ints pát!
2011. aug. 12. 14:28
 25/54 anonim ***** válasza:
18%

Telefont felveszed, tárcsázod a 107-et:

-Halló, a nevem XY, az "A" kerület "B" utca "C" szám alatt lakom és azt hiszem betörők mászkálnak a házamban, kérem jöjjenek ki azonnal...

De csak, ha tuti otthon vannak.

2011. aug. 12. 14:45
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
107? te hol élsz? a pasi teljesen jogosan tartózkodik ott, ha oda szól a lakcímkártyája
2011. aug. 12. 14:50
 27/54 anonim ***** válasza:
Kb majdnem ugyanezt tették velem,majdnem belehaltam a fájdalomba és a szégyenbe,miért? Azzal a különbséggel hogy nem volt közös gyerekünk. Èn hirtelen csak a szeretövel esküdtem össze,aztán mindketten eléálltunk,de nem érdekelte....2-t akart,meg laknia sem volt hol,mindig könyörgött hogy engedjem be. Persze ennek az egésznek az lett a vége,hogy sajnáltam beengedtem,aztán megint összevesztünk kibékültünk,mint a hülyegyerekek,és ha mostmár igy 4 év után visszagondolok rá,istenem milyen buta voltam! Most forró fejjel ugysem tudsz okosan gondolkodni,mert csak a bosszun jár az eszed,tedd azt amit jónak látsz,de a gyermeket hagyd ki mindenböl. Azon kivül csak olyat tegyél amiböl neked nem lehet bajod,hidd el nem éri meg,undoritó gerinctelen vadkan a férjed! ....jobbulást
2011. aug. 12. 14:56
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is csak azt tudom javasolni, hogy ne rendezz jelenetet, érj haza idő elött, menj be a szobájába, de ne lepődj meg feltűnően, hogy ott a ány, hanem azzal az igazi kegyetlenül hűvös nyugalommal jelentsd ki, hogy öltözés és takarodás van most azonnal, kapnak negyed órát, hogy elkotródjanak. Ebben házban tartózkodni egyedül neked van jogod, ugyanis te itt befejezted örökre. Aztán menj ki, ülj le a konyhába főzz egy kávét, szívj el egy cigit, ha dohányzo, aztán várj, nézd az órát. Nincs ötletem miel lehetne fenyegetni őket egy kicsit sürgetőleg, remélem nem gresszív tipus a férjed, nehogy valakinek baja legyen, de mindenképpen maradj nyugodt amennyire csak lehet! Kitartás és gondolj a lányodra és közös boldog életetetekre ami ezután jön. Ha ezen túl leszel se lesz könnyű, de ennél biztosan jobb.

2011. aug. 12. 15:16
 29/54 anonim ***** válasza:
Ha ekkora szemét ez a pasi, akkor jobban jársz, ha megvárod míg elmegy valahova. Az idő alatt zárat cseréltetsz, egy lépéssel előbbre vagy. Ha még marad időd, össze is szórhatod a cuccait KUKAZSÁKOKBA. Én nem raknám az ajtó elé, ne röhögjenek a szomszédok, hanem mondjuk a szülei ajtaja elé szállíttatnám valakivel. Hétfőn meg már tudod intézni a papírokat.
2011. aug. 12. 15:26
 30/54 anonim ***** válasza:
95%

Mikor hazamész, vesd oda a "kislánynak", hogy egyrészt csináltasson vizsgálatot a nőgyógyásszal, mert a férjednek pár hónapja is volt már egy trippere, szerencsére te tuti nem kaptad el.

Remélhetőleg van akkora a szerelem, hogy összeköltözzenek, te nem állsz útjába.

Ahhoz is kívánj sok szerencsét, hogy megéljenek abból, ami a gyerektartás után megmarad, mert garantálod, hogy a gatyát is lepereled róla.

Utána flegmán tedd hozzá, hogy annyira nem bika, de ha a csaj eltartja, eteti, és lakhat is nála, csupán a fa.száért cserébe, akkor egészségére. Viheti.

Öltözésre, költözésre van 5, azaz öt percük. Ellenkező esetben segítesz "csomagolni".

2011. aug. 12. 15:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!